Kız istemede kahvenin içine tükürmek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
kız istemedeki kahve terörü son bulmalı, neymiş bitirmesi gerekiyormuş, yok tuz atalım yok acı katalım, e sıçın bari, damat içsin, kocişiniz değil mi içmeliiii.

absurt, dramatik ve komik. ben bunu bayramda cocukken yapiyordum sevmedigim cocuklara. paketin icerisinden sekerleri cikarip, agzimda dondurup, tukuruklerimle ballandirip ballandirip geri sariyordum pakete. kapiyi calan, nefret ettigim veya kavgali oldugum cocuklara ayirmistim bunlari. aldilar, yediler. yani diyecegim su ki, insan dusmaninin kahvesine tukurur ulan :d

Şayet orada kahvesine tükürülen beyefendi olsaydım o kahveyi, kahveyi hazırlayana içirirdim ya da içmeyi kabul etmezdim. Bu adetleri de aşan bir durum apaçık terbiyesizlik.

Sade, köpüklü ve güzel yapılmış bir kahve gelmezse, kızı istemem.
Öyle soytarılık işlerini sevmem.

yapmadık ama yapsaydık da gelecek cevap: caniko bu çok tatlı olmuş ya naptın şerbet mi kattın???

Damar beyi denemem suretiyle kahvenin içine tuz, tükürük, acı vs. şeyler katmak çok varoşçan ööğ geldi artık saçma sapan akımlardan…

Henüz beni istemeye gelen olmadı.
Gelseymiş te, cahilliğimden sıradan çay demlerdim sanırım.

İş sçmaya kadar gidecek anlaşılan.Hele şu gelin kız kardeşlerinin sahte sevgisini hiç anlamıyorum."Sen bizden ablamı alırsın he hammı..." deyip tuzu sirkeyi basıyorlar.
Salak mısınız olum siz gelenek dediğiniz şeylerin aslı böyle gerzekçe değil.
Hele çağın internet çağı olmasıyla daha çok etkileşim için "Kahveye eser miktarda fare zehiri de koyduk ee ablamızı almak kolay değil" diyecek mallar bile çıkar yakında.

Buna yozlaşma deniyor. Gelenek gelenek olmaktan çıkınca.

Artık tuz yerine bal koyuyorlarmış. Ağzımız tatlı olsun diye jfjfjfj

Şu an kahve içiyom midem bulandı

Vicdansızlık

Geri