Kız istemede kahvenin içine tükürmek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
serçe parmağı batırılıp emiliyormuş : D
o değil de
bol köpüklü enfes kahve yaptığını duydum bişey katmazsan içine içilir
: D
Ooo kahve benim işim ama içine saçlarımı atabilirim zor olur içmesi ama hatır işte : D

Yeterince tükürük salgıladıysanız konuyu kapatın aaa sklks

Ee sıçsınlar direk niye tükürüyolar ajxnsj garip insanlar

Adetler gelenekler halk yığınlarını millet yapar bunlar ortadan kalkarsa millet halk yiginina başıboş ınsan topluluğuna döner .töre , gelenek ve adet milleti millet yapan yazisiz anayasa gibidir .onları ortadan kaldirirsaniz millet kavramı yok olur . Milleti tutan zincir dindir adettir töredir dildir örfdür gelenektir .bunlar yok olursa birlik kalmaz .o millet yok olur

Son düzenleme:
Adetler gelenekler halk yığınlarını millet yapar bunlar ortadan kalkarsa millet halk yiginina başıboş ınsan topluluğuna döner .töre , gelenek ve adet milleti millet yapan yazisiz anayasa gibidir .onları ortadan kaldirirsaniz millet kavramı yok olur . Milleti tutan zincir dindir adettir töredir dildir örfdür gelenektir .bunlar yok olursa birlik kalmaz .o millet yok olur
Abi tamam da...tükürmed de ne oli?

Yok ebesinin seysi ama hea.

Dünyanın en kötü ve saçma geleneği mi desem ne desem bilemedim :=)
Tuz ve baharatlar yanında böyle iğrenç bir şey var:=)
Bazılarına göre geline daha bağlı olsun diye tükürttürüyorlar bre bre başka bağlanamaz hahah:D

@yoSun cuğum bu gelenek çok eskidir ve Şamanizm öncesine kadar uzanır. Kadim öğretilerde de geçer ve tükürük ile tesir aktarımı amaçlanırdı. Eskiden ruhsal olgunluğa ulaşmış ve niyetinin temiz olduğu kişilerin tükürüğü ile karşı tarafın da aynı şekilde olumlu yönde değişeceğine inanırlarmış.

Bazı hocaların okuyup üfledikten sonra tükürmesi de yine bu eski öğretilere dayanır.

İnsan kurban edilen toplumlarda da yine kurban edilen kişinin kanından çıkan enerji ile olumsuzlukları yok ettiklerini düşünür ve bu sebeple de kurban edecekleri kişinin, toplumda saygı gören birisi olmasına özen gösterirlerdi ya da saflık sembolü olarak ne acıdır ki bebek ve çocukları kurban ederlerdi.

Kısacası çok eskilere dayanan ancak çoğu insanın kökeni bilmediği kadim bir gelenektir.

Son düzenleme:
@yoSun cuğum bu gelenek çok eskidir ve Şamanizm öncesine kadar uzanır. Kadim öğretilerde de geçer ve tükürük ile tesir aktarımı amaçlanırdı. Eskiden ruhsal olgunluğa ulaşmış ve niyetinin temiz olduğu kişilerin tükürüğü ile karşı tarafın da aynı şekilde olumlu yönde değişeceğine inanırlarmış.

Bazı hocaların okuyup üfledikten sonra tükürmesi de yine bu eski öğretilere dayanır.

İnsan kurban edilen toplumlarda da yine kurban edilen kişinin kanından çıkan enerji ile olumsuzlukları yok ettiklerini düşünür ve bu sebeple de kurban edecekleri kişinin toplumda saygı gören birisi olmasına özen gösterirlerdi ya da saflık sembolü olarak ne acıdır ki bebek ve çocukları kurban ederlerdi.

Kısacası çok eskilere dayanan ancak çoğu insanın kökeni bilmediği kadim bir gelenektir.
1.90 boyunda genis omuzlu seksi sixpackli kumral gamzeli bir bey de acaba bu tukuruk nakletme geleneginde hem fikir midir.. keske olsa..

Geri