Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Değmez mi..@Sade plutonyumu nereden temin ettin?
Bir grami 3200 Euro.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Değmez mi..@Sade plutonyumu nereden temin ettin?
Bir grami 3200 Euro.
Abart sende.. indikce derine iniyon .DYada şöyle söyleyim sevişirken yemek yersen miğden bulanır diye nokta koyayım.
Sevişirken yemek yiyen var mı ? Doğru söyleyin.
Plutonyuma mi?Değmez mi..
Gokhan için o kadar para vermeme..Plutonyuma mi?
Oysa damak tadım değişti, artık tuzlu kahve içemiyorum diyebilirmiş. Ölüm döşeğine kadar süren bu inat nedir arkadaş?Tuzlu Kahve adında beni etkileyen güzel bir öykü vardı, aklıma geldi, okuyunuz:
![]()
Bir Tuzlu Kahve
Bir tuzlu kahve isimli hikayemiz...Kıza bir partide rastlamıştı.. Harika bir şeydi. O gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki.. Partininwww.hikayelerimiz.com
Tiktok nesline ait kızlar istenmedi daha, bir bardağa neler sığdıracaklar hiç merak etmiyorum.
Öykü güzel ama amasi var iste..Tuzlu Kahve adında beni etkileyen güzel bir öykü vardı, aklıma geldi, okuyunuz:
![]()
Bir Tuzlu Kahve
Bir tuzlu kahve isimli hikayemiz...Kıza bir partide rastlamıştı.. Harika bir şeydi. O gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki.. Partininwww.hikayelerimiz.com
Tiktok nesline ait kızlar istenmedi daha, bir bardağa neler sığdıracaklar hiç merak etmiyorum.
Oysa damak tadım değişti, artık tuzlu kahve içemiyorum diyebilirmiş. Ölüm döşeğine kadar süren bu inat nedir arkadaş?
Sahsen ben plutonyuma ulasabilsem, erkek icin harcamazdim.Gokhan için o kadar para vermeme..
Neden sen hiç sevişmedin mi ? Abartı olan neAbart sende.. indikce derine iniyon .D
Konu sevismek degil, yemek yemektiNeden sen hiç sevişmedin mi ? Abartı olan ne
Yada şöyle söyleyim sevişirken yemek yersen miğden bulanır diye nokta koyayım.
Yağmur lütfen bak kırmak istemiyorum yazdıklarımı iyi oku yada yazdıklarım ile gelmeyin bana bu benim düşüncem.Konu sevismek degil, yemek yemekti![]()