Kız istemede kahvenin içine tükürmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kardeşime kız istediğimiz gün geldi aklıma. Kızı verdiler vs. 2 araç gitmiştik. Araçlara bindik, camları açtık son hoşça kalın gibi cümleleri de kullandıktan sonra harekete hazır olduk.
Oradan kızın annesi çıktı ve kornaya basın kornaya basın diye direktif vermeye başladı. Tabii benim ne kadar gelenek düşmanı insan olduğumu bilmiyor, basmadım kornaya falan; öylece gittim.
Screenshot_20221208_122955.jpg

kahveyi bal gibi yapıp yanındaki suya tuz katıp tükürenleri de dışlayın, onlar daha Şam şeytanı….
Bak buna katılıyorum, bence de onları dışlayın.
Benim oğluma yapılsa yüreğim sızlar, pis el kızı daha ilk günden bu kadar kandırmak ne :D

birkaç istemeye şahitlik ettim, herkes içerde toplanınca ben direkt ağlamaya başlıyorum. bi anda duygularım yoğunlaşıyor, muhtemelen gözyaşlarımdan bir şeyler damlar kahveye öyle bi durumda… zar zor bulduğum kumralımsı esmer, zeki çevik ahlaklı, 185(pazarlık payı var), anlayışlı, merhametli beyimi de bi kahve uğruna kaybedemem. vayt çaklıt moka isteyip bi de şal verir misin sırtıma desin aşkım benim. yerim onu <3

Bak buna katılıyorum, bence de onları dışlayın.
Benim oğluma yapılsa yüreğim sızlar, pis el kızı daha ilk günden bu kadar kandırmak ne :D
Aklıma bu geldi hshshdhd.
Böyle seni haberlerde görmeyelim sonra???

Aklıma bu geldi hshshdhd.
Böyle seni haberlerde görmeyelim sonra???
Bilemedim :D
Ya anlik oğlumu kurtaricam ama gelin hanim bi ömur oglumun basinin etini yiyecek, yada dislerimi sıka sıka geline şirin görünücem :D
Sanki ikincisi daha mantıklı.. ah analık cok zooor .D

Kızın bütününü değil de sadece elini isteme sebebini mantıklı bir şekilde açıklayamazsan bugünden itibaren düşmanım olarak ilan edeceğim seni..
Elini napcan kızın ya hu? Tövbe est..
Kız eli istemek : Eski geleneklerde eş olarak istedigi hanımın " bütününü " istemek
:D

2CB1E284-383B-40F4-A100-3DE037097F7E.jpeg
böyle durumlarda kızlarsoruyor’a uğrayın mutlaka… ufkumuzu genişletiyor. içen erkeğe de şüpheyle bakan biri… net boğa, başak ya da oğlak burcu bu. erkeklerin hepsi “geçen bi kadın öldürdü karışımla adamı yapmayın” yazıyor. ayağınızı denk alın.

Geri