- Web sitesi
- www.instagram.com
konuş serçecimyoSun dan erkek mi olur ya..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuş serçecimyoSun dan erkek mi olur ya..
Kardeşime kız istediğimiz gün geldi aklıma. Kızı verdiler vs. 2 araç gitmiştik. Araçlara bindik, camları açtık son hoşça kalın gibi cümleleri de kullandıktan sonra harekete hazır olduk.
Oradan kızın annesi çıktı ve kornaya basın kornaya basın diye direktif vermeye başladı. Tabii benim ne kadar gelenek düşmanı insan olduğumu bilmiyor, basmadım kornaya falan; öylece gittim.

Tamam inandim büyütmeyelim aramızda kalsin bu mevzukonuş serçecim![]()
Bak buna katılıyorum, bence de onları dışlayın.kahveyi bal gibi yapıp yanındaki suya tuz katıp tükürenleri de dışlayın, onlar daha Şam şeytanı….
O kadar da degil.kalkıp kendi kahvesini de kendi yapamayan erkekle de evlenmeyin kızlar........![]()
Heeeçkalkıp kendi kahvesini de kendi yapamayan erkekle de evlenmeyin kızlar........![]()
Bak buna katılıyorum, bence de onları dışlayın.
Benim oğluma yapılsa yüreğim sızlar, pis el kızı daha ilk günden bu kadar kandırmak ne![]()
Ama polemiklerin önünü kapiyosunuz .DO kadar da degil.
Kızın bütününü değil de sadece elini isteme sebebini mantıklı bir şekilde açıklayamazsan bugünden itibaren düşmanım olarak ilan edeceğim seni..
Damat bey istemeye gelmis,isteyemeden mutfaga dalmis.Ama polemiklerin önünü kapiyosunuz .D
BilemedimAklıma bu geldi hshshdhd.![]()
Oğlunun Tuzlu Kahve İçmesine Dayanamayan Anne, Gelini Sinirlendirdi: En Mutlu Günüm Berbat Edilmiş midir?
Kız isteme merasiminin geleneklerinden olan tuzlu kahve ikram edilmesi sırasında bir anne, oğlunun tuzlu kahve içmesine dayanamamış...amp.onedio.com
Böyle seni haberlerde görmeyelim sonra???
Kız eli istemek : Eski geleneklerde eş olarak istedigi hanımın " bütününü " istemekKızın bütününü değil de sadece elini isteme sebebini mantıklı bir şekilde açıklayamazsan bugünden itibaren düşmanım olarak ilan edeceğim seni..
Elini napcan kızın ya hu? Tövbe est..
Düşündüm bende soğudum .DDamat bey istemeye gelmis,isteyemeden mutfaga dalmis.
Ben sogurum.
Dostuz .dKız eli istemek : Eski geleneklerde eş olarak istedigi hanımın " bütününü " istemek
![]()
Aklıma ilk gelen şeydi ama ayıp olmasın diye yazmadım.Az olmuş ya, sıçsın içine direkt