Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bişi sorucam. Şimdi babası sana ben evi tuttum burada oturacaksınız, sözü nişanı düğünü sen yapacaksın mı dedi?
Sende kızı para yüzünden yerden yere vurmuyor musun?
3 Tane bilezikten bahsediyorsun? İstersen hiç yapma?
Sonuçta senin evine girecek o altın, kız alıp da ne yapacak?
Ayrıca dışarıda olduğunda nişan ne var yani? Belki hevesi vardır. Bu kadar da karmaşık davranma.
Ayrıca kızın fikirlerine de biraz ilgili davran, hayat sadece sana güzel değil arkadaşım.
Ev olayına gelince, senin evin olduğunu biliyor mu babası?
Ailen ile mi oturacaksın ayrı mı?
carso ,tereddütlerinde haklısın.Çok dikkat et.Çok iyi tanıdığım ,en yakın arkadaşım ile yine çok iyi tanıdığım ve yakınım bir kız, EVDEN KURTULAYIM diye evlendi (ki sonradan niyetini anladık) adamı perişan etti..BOŞANDILAR SONUNDA.
Aman dikkat et, seçimini iyi yap.hop diye atlama.
İşte hızlı evlenebilmek için anlayış göstermesini istedim.Okumadınız sanırım hem ev hem araba ödüyorum bunlar hafife alıncak bişey mi ? Devir mantık devri
Ben anlayış gösteriyorum hiç alınmayacak demedim sözdeki bana garip geldi bilezik istenmesi bugun buysa nişanda nikahta daha fazla olmasına taktım o altınıda eşimle yine ben ödiycem demek istediğim bu millet görsün diye değil 1 2 tane yeter ben geçimime bakarım sonuçta el alem ödemeyecek benim evimi
Hayır bu niyeti olduğu için evi eşim biliyor ailesi bilmesine gerek yok
babamın evinde ki gibi olamayacaksam evlenemem sevgi aşk bi yere kadar.
Bana fikirlerimin sorulması önemli ne kadar karşı tarafın durumu olmasa bile oturup önce benim hayallerimi isteklerimi bilmeli sonra kendisini anlatabilmeli. .
Bu olmayınca böyle sorun çıkıyor işte.
Nerden biliyorsun ?
Nasıl ailesinin bilmesine gerek yok? Senin ailen kim o halde onların gözünde. Sen ilk önce eşinin ailesini ailen gibi gör. Sonuçta ailene laf ettirir misin? Ne kadar bencil davranıyorsun!
Ben okudum baştan aşağı. Ev ödüyorsan Araba ödüyorsan kıza ne o halde? Sen onu sevdiğin için katlanacaksın. Beraber ödeyeceksen al. Alamamak başka almamak başka. Geçim sıkıntısı illaki olacak, ha şimdi ha sonra.
Ayrıca sen hazır kız arıyorsun herhalde. 3 tane bileziğin lafını yapıyorsun, cok mu cimrisin?
Elalem ödemeyecek evet ama eşinin istediğini yok sayıp sadece kendin istediklerini karşındakinin de kabul etmesini istiyorsun.
Bence o kız senle evlenmemeli, böyle düşünen birisi yarın eşi işten çıkmak istese "Hayır çıkamazsın borçumuz var!" diye bağıran olur. Ki eşin çalışmıyor olabilir şimdi ama geçimi beraber yapacaksınız.
Allah hayırlı kocalar nasip etsin kız evlatlarına.
Baba evinde yediği önünde yemediği arkasında iken, koca evinde kan kusturuyorlar
Valla kardes uç bilezikle bi nikahla kiz alacagini mi saniyorsun sen? Kiz evden ayrilmak için evlenmek istese babasinin karsi dairesinde oturmak istemek. Sen nikah yaparim ne dugunu diyorsun, anadolu kulturu ile yetismis aile sana anli sanli dugun yaptirmadan kiz verir mi? Sen simdiden az masrafla bi kiz buldum evleneyim ailesi yokmuscasina karismasin diyorsun. Kiza sordun mu senin ailenle oturup oturmak istemedigini? Senin yaptiginin kizin babasinin yaptigindan bi farki yok ki. Kiz baba evinde gordugu rahati alistigi standardin altina tasiyacaksa seninle neden evlensin. Sen simdiden para hesabina dusmussun. Nasıl olsa evinde esya da var esya da alma sen.
Gerçekten düşünceniz ev kurcak yapıda değil herşeyi erkek yapıcak ve bu yaşayacağı rahatı için bazı şeylerden vazgeçmeyecekse o sevgi evliliği değilki MANTK evliliği zaten öylesini ben istemem
Evet benim ailemi karıştırmıyorsam ben biliyorsam onun ailesine ne ?
Allah böyle zihniyetlerden korusun sonra evde kalanları anlamaya gerek olmuyor.Derdei para başka bişey değil kal o zaman ailenin yanında hayret birşey