Kız hakkında danışmak istediklerim (Evlilik için)

• Kullanıcı carso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 4039 gün önce görüldü

Sizce kız geçinmeyemi geliyor ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

• Evden bir an önce kurtulayım da kim olursa olsun

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sevmedigim seylerden biri evlenirken kiz tarafinin taki pazarligi yapmasi bana hep cok cirkin gelmistir. Tercih ettigin kisi ne yapabiliyosa ona razi gelmelisin yada tercih etmeyeceksin isteklerini karsilayamayan birini. Sıkıcı konular bunlar :T:

Nasıl bişey yaşadıysan artık sözlerinin tutulacak bişeyi yok
Kız bulunduğu yeri terk eder genelde erkek bakidir böyledir istisna aile işi çok iyi olur erkeği alır o ayrı tamamen mantık bu

Kimse bedava yapma derdinde değil haddini bilerek konuş

Kıza acıdım ya lan. İnşallah babası vermez sana da kızın başını yakmaz. :/

Benim söylediğim mantık evliliği değil, insan sevgisi için her şeyi göze alır.
Sen tutmuşsun hala 3 dal bilezikten bahsediyorsun, kız tarafı yatak odası buzdolabı haric beyaz esyasını ve senin üstünü başını giydirir. Sen hala ne diyorsun ki, anlaşılan almak istediğin kızın adetleri farklı.

Ya 3 bilezik 20 gramdan şu anda 100 tl olsa gramı 6000 Tl eder. Sen evlilikten bahsediyorsan paranı ayıracaksın kenara. Öyle yok ben ev aldım yok araba aldım demeyeceksin.
Ya dini nikahta bile Allah katında altın veriyorsun kıza, daha neyin derdindesin.

Araban ne kadar para, kızın 6000tlsine laf ediyorsun.

İşte sizin gibiler yüzünden insan evlilikten soğuyor

Bal gibi mantık evliliği 2 bilezik veya 5 konu bu değil
Sizin gibi biri değil allahtan ev ödediğim gibi arabayı ödüyorum evleniyorum eşya alıyorum birde kiraya çıkıyorum.Bunları karşılıyorum siz diyeceksiniz 6000 tl klik bilezik herşeyden haberim var sizden daha fikir istemiyorum.Haddinizi bilerek yorum yapın arkadaşınız değilim diğer insanlar gibi fikir açıklaryabilirsin tartışma veya hakaret etme cüretine sahip değilsin HADDİNİ BİL !!!

Mehir zaten var o konular sizi ilgilendirmez sizin gibi anlayışsızlar yüzünden para uğruna bu millet mal mülk canlısı oluyor allahtan eşim böyle biri değil

Kıza acıdım ya lan. İnşallah babası vermez sana da kızın başını yakmaz. :/

Lan mı herşeyden önce edep :)

En sevmedigim seylerden biri evlenirken kiz tarafinin taki pazarligi yapmasi bana hep cok cirkin gelmistir. Tercih ettigin kisi ne yapabiliyosa ona razi gelmelisin yada tercih etmeyeceksin isteklerini karsilayamayan birini. Sıkıcı konular bunlar :T:

Katılıyorum dediğinize konu aileler bişey katmayacak kendimiz evleniyoruz karışmalara kızıyorum haklı değilmiyim :)

Bence o kızda da ailesinde de bir sorun yok ailesi kızlarından uzak kalmak istememiş ayrıca 1 kere evleniyorsun ne yap ne et güzel şekilde yap nikaha sıkıştırma bence. Kaçırma işi tamamen saçma ikinizin aileside istiyor istemese adam gidip ev tutmaya kalkmazdı.. Bence sorun tamamen kendi düşüncelerinde biraz bencillik yapıyorsun.

Uzak ta değil dibinde istemesini anlamadım.Evi yine ben üstleneceksem baba sadece gidip konuşmasına gerek yok ev hazır zaten hee o tutup ödese tamam diycem.
1 kere evleniliyor o konuda haklı olup olmayanı söyledim ısrarı anlamıyorum yapılanları görmesini istedim neyseki hallolour inşallah

ya da erkek böyle istekleri olan birini tercih etmesin karşılayamıyorsa. Evlilik çok sorun değil önemli olan sonrası.

Uzak ta değil dibinde istemesini anlamadım.Evi yine ben üstleneceksem baba sadece gidip konuşmasına gerek yok ev hazır zaten hee o tutup ödese tamam diycem.
1 kere evleniliyor o konuda haklı olup olmayanı söyledim ısrarı anlamıyorum yapılanları görmesini istedim neyseki hallolour inşallah

Kendini babanın yerine koy ki genelde onlar zaten her şeye karışır senin alttan alman lazım en kötü ihtimal bir süre orda oturur sonra gidersin. Onlar haklı olarak kızlarından uzak kalmak istemiyor ya da düzgünce anlat ben evi tuttum her şey hazır vs diye. Ben kızın ya da ailesinin seni istemediğini düşünmüyorum anlattıklarına göre. Umarım hayırlısı olur sizin için.

Katılıyorum dediğinize konu aileler bişey katmayacak kendimiz evleniyoruz karışmalara kızıyorum haklı değilmiyim :)

Her anne baba evladinin guzel bir evlilik yapmasini, sanina yakisir sekilde evlenmesini arzu eder. Bu onlarin en buyuk hakki. Simdi burda hakli haksiz aramiyoruz saglikli bir sekilde her iki tarafida incitmeden orta yolu bulmaya calisiyoruz. Mesela ben tercih ettigim es adayina gore hareket ederim. Durumu iyidir istedigi kadar taki takar. Durumu yoktur elinden geldigi kadarini yapar. Bu konuda onu suclayamam cunku bu benim tercihimdir. Sana göre dugun gösteristir gereksiz para harcanan bi eglencedir kiza göre en buyuk hayalidir. Olaylara empati yaparak yasklasmaya calismani tavsiye ederim. Herkesin istekleri dusunceleri bir olmayabiliyor. Eger sen bu kiz ile bir yuva kurmak istiyorsan elinden geleni yapmaya calisicaksin.

Bir konu hakkında fikir almak istedim fikir sunmadan öte kendi sorunları hakaret edercesine... Arkadaşlar buna sahip değilsiniz !!! Fikrinizi iyi kötü sunun ama alay hakaret etmeye hakkınız yok 3 günlük dünya için değmez bu yaptıklarınız mantığınızı kullanın

iki aileye de uzak bir ev tutarsan ilerde rahat edersin başın ağrımaz tabi bence

Her anne baba evladinin guzel bir evlilik yapmasini, sanina yakisir sekilde evlenmesini arzu eder. Bu onlarin en buyuk hakki. Simdi burda hakli haksiz aramiyoruz saglikli bir sekilde her iki tarafida incitmeden orta yolu bulmaya calisiyoruz. Mesela ben tercih ettigim es adayina gore hareket ederim. Durumu iyidir istedigi kadar taki takar. Durumu yoktur elinden geldigi kadarini yapar. Bu konuda onu suclayamam cunku bu benim tercihimdir. Sana göre dugun gösteristir gereksiz para harcanan bi eglencedir kiza göre en buyuk hayalidir. Olaylara empati yaparak yasklasmaya calismani tavsiye ederim. Herkesin istekleri dusunceleri bir olmayabiliyor. Eger sen bu kiz ile bir yuva kurmak istiyorsan elinden geleni yapmaya calisicaksin.

He işte demek tam üstüne bastın"Durumu iyidir istedigi kadar taki takar. Durumu yoktur elinden geldigi kadarini yapar. " Ben fazla takamam dedim suanlık 2 yıl zaman sonrası çok iyi olacağını biliyor.Herşey bitecek neyse hallolur inşallah

He işte demek tam üstüne bastın"Durumu iyidir istedigi kadar taki takar. Durumu yoktur elinden geldigi kadarini yapar. " Ben fazla takamam dedim suanlık 2 yıl zaman sonrası çok iyi olacağını biliyor.Herşey bitecek neyse hallolur inşallah

Sabirli ol. Bu tarz durumlarda sabir en guzelidir. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim cok mutlu olursunuz :)

Bal gibi mantık evliliği 2 bilezik veya 5 konu bu değil
Sizin gibi biri değil allahtan ev ödediğim gibi arabayı ödüyorum evleniyorum eşya alıyorum birde kiraya çıkıyorum.Bunları karşılıyorum siz diyeceksiniz 6000 tl klik bilezik herşeyden haberim var sizden daha fikir istemiyorum.Haddinizi bilerek yorum yapın arkadaşınız değilim diğer insanlar gibi fikir açıklaryabilirsin tartışma veya hakaret etme cüretine sahip değilsin HADDİNİ BİL !!!

Mehir zaten var o konular sizi ilgilendirmez sizin gibi anlayışsızlar yüzünden para uğruna bu millet mal mülk canlısı oluyor allahtan eşim böyle biri değil

Ben haddimi biliyorum, nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum.
Siz bu kafayla yapacağınız evlilik müessesini de kirletirsiniz.
Sizle muhatap olmam kabahat.

Ben haddimi biliyorum, nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum.
Siz bu kafayla yapacağınız evlilik müessesini de kirletirsiniz.
Sizle muhatap olmam kabahat.

Sizin gibi haddini bilemeyen birinin sığ fikirlerine ihtiyacım yok.Vallahi hiç öyle demiyorlar demekki iyi gidiyorum :)

burda yazılan mesajların hepsini okuyup kimden hayırlı gelin hayırlı damat olur akşama açıkliycam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri