kitap paylaşım sayfası

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kitaplarımı paylaşmıyorum kimseyle.Kime ödünç verdiysem geri alamadım.Bence kimse paylaşmamalı.(Maddi durumu iyi olmayan arkadaşlarımızı ayırarak söylüyorum)

Onun dışında çevrenizde üniversite sınavlarına hazırlanan maddi durumu yetersiz arkadaşlar varsa elimde yığınla Soru bankası konu anlatım kitapları var.Gönderebilirim.

Yıllar önce 15 dakika uzağımızda oturan kuzenime "sosyalizmin alfabesi" adlı kitabını vermiştim 3 yıl sonra geri alabilmiştim. O gün bu gündür kitap paylaşmam ders oldu arkadaş.

arkadaşlar ben de katılmak istiyorum, lütfen.

O2kVQZ.jpg

D&R benzeri yerlerden kitap alırken özellikle "sizin için seçtiklerimiz" kısmına bakılıyor ve mağazalar oraları saçma sapan aşk kitaplarıyla dolduruyor. Ben her gittiğimde bir şey almasam da o reyondakileri kendimce işe yarar kitaplarla değiştiriyorum, siz de öyle yapın

Karşı ödeme koşulu ile kitap gönderilir :D
Göndereceğim kitaplar;
Yüzüncü Ad, Böyle Buyurdu Zerdüşt, Cam Ev, Monteigne - Denemeler.

Elia'nın yolladığı kitapları okudum bitti yakın zamanda gönderceğim kendisine :)

ElWAMZ.jpg

E - kitap paylaşımı da yapılabilir aslında..

Konyadaki arkadaşlarla paylaşabilirim elimde kitaplarım mevcut ama iyi davranmak şartıyla

E-kitap paylaşımı telif haklarından dolayı yasak.

feveran cin ali serilerimi yollim ıstersen. .s.s :p

Mesela ben hâlâ Hitler'in "Kavgam" kitabına ulaşamıyorum. :( Son çare internetten alacağım.

Geri