kitap paylaşım sayfası

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
aforizmalar'ın yazarı kim? piyasada zor bulunan bi kitaba değerinin 2 katını verebilirim.

Franz Kafka'nın kitabı o, gayet de çok bulunuyor, senin bahsettiğin neydi ki? Belki bulmana yardımcı olurum. :/

Ya ben çok mal bir insanım, unutmuşum, feveran , şu işi haftaya halledelim. :/

Franz Kafka'nın kitabı o, gayet de çok bulunuyor, senin bahsettiğin neydi ki? Belki bulmana yardımcı olurum. :/

ya benim aforizmalar koleksiyonum var da, piyasadakilerin çoğunu topladım. ama önüne gelen aforizma yazmış, o yüzden yazarını görmediğim aforizmalar bulmam gerekliyo. teşekkür ettim, bu arada bir sürü aforizma kitabı okudum, en iyisi kafka'nınki. kaçırmaman iyi olmuş :D

Vaay guzel olmus bu konu, ben de katilmak isterim.
Bukowski ve Nietzsche amcanin hemen butun kitaplari mevcut, Cahit zarifoglu, Murat mentes, Birhan keskin, Ahmet umit, Necip fazil k., Mustafa ulusoy, Adam fawler, A. Maalouf, Ah muhsin unlu felan kitaplari mevcut. Isimlerini yazamadim simdi. Isteyene yollayabilirim ama bisey olursa kitaplara, evinizden aldiririm. :D
Benim de bi kac kitap istegim olacak yazarim sonra.

Bukowski ve Nietzsche amcanin hemen butun kitaplari mevcut, Cahit zarifoglu, Murat mentes, Birhan keskin, Ahmet umit, Necip fazil k., Mustafa ulusoy, Adam fawler, A. Maalouf, Ah muhsin unlu felan kitaplari mevcut. Isimlerini yazamadim simdi. Isteyene yollayabilirim ama bisey olursa kitaplara, evinizden aldiririm. :D

Allah'ımmmm o kitaplar ne güzel hediye edilir biliyor musunuz. o_o

Cahit zarifoğlunun hepsini isterim =)

Bencede hediye etme. Şahsen ben olsam etmem o harika kitapları :/

takas edebileceğim 6 kitap var şu an elimde;

katzanbach - şizofren
ayşe kulin - dönüş
chris cleave - küçük arı
e.v.daniken - tanrıların arabaları (1987)
milan kundera - yaşam başka yerde (1988)
ahmet ümit - bab-ı esrar

feveran, biliyorum yukarıdan bizi izliyorsun. :lutfen: Şunu söylemem gerekir ki kitapları gönderdim, kargolar da amma pahalı olmuş yaa. :T:
Neyse işte telefon numarasını kaybettim anca buradan yazabiliyorum.

Bu sayede sayfanın ilk kitap gönderimini de yapmış bulundum. ^^

feveran, biliyorum yukarıdan bizi izliyorsun. :lutfen: Şunu söylemem gerekir ki kitapları gönderdim, kargolar da amma pahalı olmuş yaa. :T:
Neyse işte telefon numarasını kaybettim anca buradan yazabiliyorum.

Bu sayede sayfanın ilk kitap gönderimini de yapmış bulundum. ^^
İlettim ben kendisine.^^

Bunlar da bugün feveran'dan geldii.^^

GnEPo7.jpg

takas yapmam kitaplarım çocuklarım gibidir ama göndermek isterseniz yok demem :p

Geri