kitap paylaşım sayfası

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
üye arkadaşlar ellerinde bulundurdukları kitapları birbirleriyle paylaşsınlar böylelikle bir ağ kuralım herkes daha fazla okusun diyorum ben.

a okuduğu kitabı b'ye yollasın. b'de elindeki başka kitabı a'ya yollasın. c hani bana falan desin ne bileyim.

benim gibi düşünen varsa ben paylaşmaya hazırım.

ek: kitap okumak isteyip de çeşitli sebeplerden dolayı alamayan veya elinde kitap olmayıp kitap okumak isteyenlere de gönderebilirim. okuduktan sonra geri yollanması şartıyla.

Cok güzel bir fikir kardesim kutlarim seni.

bende kutlarim da ona vereceğin kargo parasi falan kitap alsan daha makbul geçmez mi hacı? Bide geri istiyorsun okuduktan sonra hediye et ki talep artsin :D

günde 1 saat (ort. 40-45 sayfa) kitap okumayla haftada ortalama bir kitap biter. toplu taşıma araçlarına mahkumuz boşa geçirip cahillik katsayısını artırmayın cahil herifler açın okuyun biraz bıkmadınız mı fotomaçtan : ))

talep artması eksilmesi bana bir fayda sağlamıyor ben mesajı paylaştım sadece okumak isteyen olursa yardımcı olurum bi faydamız dokunsun

vermeyene yollamıyorum , tek şartım vereceksin : ))

İhtiyacı olanlara verebilirim ama bi kitap da az be müdür :)

Tugce hediye etmek konusunda bende seninle hemfikirim. Bence sehirlerarasi acilmayada gerek yok.

iZmirden kitap okumak isteyen arkadaslar varsa bu konu basligi altindan yazabilirler.

Suanda bosta olan Kitaplarim;

1-) Siyah Kan yazar; ( jean christophe grange )

2-) Kutsal Kan Kutsal Kase ( H. Lincoln, M. Baigent, R. Leigh )

3-) Zener’in Laneti -1 Sibylle yazar; ( jean christophe grange )

4-) Zener’in Laneti -2 Tahnitçiler yazar; ( jean christophe grange )

5-) Zener’in Laneti -3 Tokamak yazar; ( jean christophe grange )

6-) Operasyon yazar; ( Selman KAYABAŞI )

istersen seninle bir pilot çalışması yapabiliriz imam bey

Çok güzel bir fikir olmuş.
Ben varım. :p
Yalnız fikir alışverişi de yapmak isterim, okunan kitaplar hakkında düşüncelerinizi de almak hoş olurdu. :)

Tugce hediye etmek konusunda bende seninle hemfikirim. Bence sehirlerarasi acilmayada gerek yok.

iZmirden kitap okumak isteyen arkadaslar varsa bu konu basligi altindan yazabilirler.

Suanda bosta olan Kitaplarim;

1-) Siyah Kan yazar; ( jean christophe grange )

2-) Kutsal Kan Kutsal Kase ( H. Lincoln, M. Baigent, R. Leigh )

3-) Zener’in Laneti -1 Sibylle yazar; ( jean christophe grange )

4-) Zener’in Laneti -2 Tahnitçiler yazar; ( jean christophe grange )

5-) Zener’in Laneti -3 Tokamak yazar; ( jean christophe grange )

6-) Operasyon yazar; ( Selman KAYABAŞI )

hocam güzel bir mesaj oldu ilgilenen cahil arkadaşlarımıza seçenekler

Konu güzelde cahil ne oluyor vatandaş?

Bulursam sana haber veririm. :)

Geri