kitap paylaşım sayfası

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
aslında bütün amacım solcu imamla irtibat kurabilmekti

yok şaka maka güzel düşünülmüş olay,hıyarlık edip konuyu dagıtmayacagım, yarın veya öbür gün exchange'e acık kitapları yazıcam buraya

ee madem ısrar ettin bu kadar sonuçta kitap okumak çok yararlı xd

meleklerin-gucu_avatar.jpg

Şöyle saçma kitaplar yollamadığın sürece sorun olmaz aksjlas

okuduğum tek kitap lise ödevim şeker portakalı onu da 13 sayfa okudum ablama özetini çıkarttırmıştım

şimdi paylaşmayayım diyorum da http://i.hizliresim.com/xR2Nm7.jpg

abiii, o ucunda kalp olan sol alttaki kitap serileriyle, yukarıdaki sol üstte mavi sarı çizgili olan seriler bizimkilerin evinde de var baya eski kitaplar olması lazım, senin yaş varmış be ya

abiii, o ucunda kalp olan sol alttaki kitap serileriyle, yukarıdaki sol üstte mavi sarı çizgili olan seriler bizimkilerin evinde de var baya eski kitaplar olması lazım, senin yaş varmış be ya

kalpliler can yayınları sarımavilileri fotoda göremedim ama en üst rafta onlar eskiler baya peder bey baya önce almış ablamlar için falan bir gazete vermiş olabilir seri tabi kitap değer duyulmuyor fazla yürüttüm yaş genç ha bu arada raflar iki sıra kitap çoğunda tanıdık marangoz ?

kalpliler can yayınları sarımavilileri fotoda göremedim ama en üst rafta onlar eskiler baya peder bey baya önce almış ablamlar için falan bir gazete vermiş olabilir seri tabi kitap değer duyulmuyor fazla yürüttüm yaş genç

tamam evet can yayınları, ben ilkokul civarındayken okuduğum ilk kitaplardı, hatta ilki de pinokyoydu. (öyle bir geçer zaman ki) :p

Geri