Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
:zuha::zuha:
Evlenmeyi bırak bi kızı severse kızın haline acıdım, hele hiç bir şeyden haberi olmazsa :zuha:
@Manga sen öldün oğlum :zuha: Şimdiden git kendini at bi balkondan köprüden :zuha::kiki::haha:
Ukala Sözler çok haklı . ide@list i yem etmem kimselere![]()
@Ukala Sözler çok haklı . @ide@list i yem etmem kimselere![]()
tamam @Ukala Sözler karaca ahmet'te boğaz gören bi mezar hediye et atacam kendimi :lelele:
yoksa böyle iyiyim daha el kadar kızanım yaşacak çok senem var :cici:
@Perii yi o kadar yapmayın kıskançtır ama iyide arkadaştır arada fazla kaçsada anlaşıyoruz gibi![]()
hARBİDEN ÜZÜLÜRÜM YA sakın öyle birşey yapmayın sakın
vardı bi ayarı iyi bak sen kızlarla konuşmayım eminmisin bak sende kızsın ona göre :zuha:
Benim dısımdaki kızlarla konuşma taamm konuş şimdi tanıstıklarınla konuş özeldede konuşma
bende merak ettim :dusun: o durumda hayat kalırmıyım acep :lelele:
Allah korusun da yuvayada ihtiyacı var
hARBİDEN ÜZÜLÜRÜM YA sakın öyle birşey yapmayın sakınBenle konuşan sevgişli ediyor zaten
Dün ne kadar üzüldüm idealist sadece bilir konuşmuyoruz diye :p
Benim dısımdaki kızlarla konuşma taamm konuş şimdi tanıstıklarınla konuş özeldede konuşma![]()
Allah korusun da yuvayada ihtiyacı varAman evlenmek istemiyor o bir kere ben evlenene kadar sevgilide etmeyin evlenmeyinde
![]()
o ksıkançlıgı sevmezki
Aha.
ide@list duygularini alayim.paylasilamayan bir dost olmak nasil bir duygu![]()
@Manga duygun mu, senle küslüğümüz yıllar sürebilir :zuha:
Tamam derim ondan sonra cayarım
Perii oldu canim oldu millet sana danisir evlenmeden once :zuha:
evde kalın evde :zuha:kız beddua ediyo resmen yaa :haha:
oy yoyyy karnım agrıdı gülmekten eve gidiyom takipteyim Periii![]()
kız ben kzılara kızmıyorum ki
:dusun:
Kızdın mı kız valla saka yaptım ya :lutfen::o
Kati süreli senin küslüğün uzaması ve yahut yenilenmesi mümkün değil :hih:
Tamam derim ondan sonra cayarımzaten kıskanmayacam kaç kere dedim bunlara ben bilinmez ama gene kıskandım
Profilden 1 sayfa yazabilrisn başka yok
![]()
kız ben kzılara kızmıyorum kierkelere kızarım genelde
manganın huyu özele kaç kere yazma dedim yazdı 1 gun tam 5 kişi ile yazışmış çok kzıdım o yüzden ona
![]()
Ne diyorsun sen:dusun:
Bak sen bak bak bak :pat:
Hiç utanmadın mı 5 kişi bi de :icon_yillarcaezildi
@Manga çabuk gel buraya hesap ver :icon_yillarcaezildi
:haha::zuha::zuha:
Manga Bey tarafında hesabınız ödenmiştir gönlünüzce yiyin için Manga hesabı verdi :lelele:
Afiyet olsun :hih: