Kıskançlık itirafım değil hatta itiraflarım :)

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ide@list evlenmeye karar verse kiyamet kopacak Perii yi nasil durdururuz acaba simdiden plan yapmak lazim :kiki:

@ide@list evlenmeye karar verse kiyamet kopacak @Perii yi nasil durdururuz acaba simdiden plan yapmak lazim :kiki:

:zuha::zuha:

Evlenmeyi bırak bi kızı severse kızın haline acıdım, hele hiç bir şeyden haberi olmazsa :zuha:

Manga sen öldün oğlum :zuha: Şimdiden git kendini at bi balkondan köprüden :zuha::kiki::haha:

Evlenmeyi bırak bi kızı severse kızın haline acıdım, hele hiç bir şeyden haberi olmazsa :zuha:

@Manga sen öldün oğlum :zuha: Şimdiden git kendini at bi balkondan köprüden :zuha::kiki::haha:

tamam Ukala Sözler karaca ahmet'te boğaz gören bi mezar hediye et atacam kendimi :lelele:

yoksa böyle iyiyim daha el kadar kızanım yaşacak çok senem var :cici:

Perii yi o kadar yapmayın kıskançtır ama iyide arkadaştır arada fazla kaçsada anlaşıyoruz gibi :D

İzliyorum ben, sessiz sakin bir seyirciyim ben...:zuha: Masumum yani...:D:D

Tabi tabi keyfini cikar.:kiki:

@Ukala Sözler çok haklı . @ide@list i yem etmem kimselere :D

She` sen forumda bi karantina bölgesi aç:haha:
Perii den kaçmak isteyenler orada saklansın :zuha::zuha:

tamam @Ukala Sözler karaca ahmet'te boğaz gören bi mezar hediye et atacam kendimi :lelele:

yoksa böyle iyiyim daha el kadar kızanım yaşacak çok senem var :cici:

@Perii yi o kadar yapmayın kıskançtır ama iyide arkadaştır arada fazla kaçsada anlaşıyoruz gibi :D

Ya biz kötü mü dedik Perii için :pat:
O çok tatlı ki :srl:

Hem sen onun elinde kalmadan benim elimde de kalma ihtimalin var :pat:

Belediye mezarlığı ne güne duruyor sana :pat:

Aha. :D
@ide@list duygularini alayim.paylasilamayan bir dost olmak nasil bir duygu :D:D

Korktu o sustu sustu :zuha:

:zuha:

Sadece cınlıyor mu, kafana taş da gelmiyor mu :zuha:

-------------------

Ya o değil de Perii
Ya idealistin ya da Manga nın sevgilisi olsa sen ne yapacaksın onu merak ettim şimdi :D
hARBİDEN ÜZÜLÜRÜM YA sakın öyle birşey yapmayın sakın :D Benle konuşan sevgişli ediyor zaten :D Dün ne kadar üzüldüm idealist sadece bilir konuşmuyoruz diye :p

vardı bi ayarı iyi bak sen kızlarla konuşmayım eminmisin bak sende kızsın ona göre :zuha:

bende merak ettim :dusun: o durumda hayat kalırmıyım acep :lelele:
Benim dısımdaki kızlarla konuşma taamm konuş şimdi tanıstıklarınla konuş özeldede konuşma :D

ide@list evlenmeye karar verse kiyamet kopacak Perii yi nasil durdururuz acaba simdiden plan yapmak lazim :kiki:
Allah korusun da yuvayada ihtiyacı var :( Aman evlenmek istemiyor o bir kere ben evlenene kadar sevgilide etmeyin evlenmeyinde :D

hARBİDEN ÜZÜLÜRÜM YA sakın öyle birşey yapmayın sakın :D Benle konuşan sevgişli ediyor zaten :D Dün ne kadar üzüldüm idealist sadece bilir konuşmuyoruz diye :p

Benim dısımdaki kızlarla konuşma taamm konuş şimdi tanıstıklarınla konuş özeldede konuşma :D

Allah korusun da yuvayada ihtiyacı var :( Aman evlenmek istemiyor o bir kere ben evlenene kadar sevgilide etmeyin evlenmeyinde :D

:haha::haha::haha::haha::haha:

Manga duygun mu, senle küslüğümüz yıllar sürebilir :zuha:

Perii den izin çıkmadıkça yaklaşma bana :zuha:

Özelden yazma bana yaz forumdan :zuha:

Perii senin için uygun mu :D Bak uygunluk yazını ve kaşeni imzalamadan ne Manga ile ne de ide@list ile konuşmayacağım :D

Perii oldu canim oldu millet sana danisir evlenmeden once :zuha:

evde kalın evde :zuha:kız beddua ediyo resmen yaa :haha:

oy yoyyy karnım agrıdı gülmekten eve gidiyom takipteyim Periii :D

:haha::haha::haha::haha::haha:

Manga duygun mu, senle küslüğümüz yıllar sürebilir :zuha:

Perii den izin çıkmadıkça yaklaşma bana :zuha:

Özelden yazma bana yaz forumdan :zuha:

Perii senin için uygun mu :D Bak uygunluk yazını ve kaşeni imzalamadan ne Manga ile ne de ide@list ile konuşmayacağım :D
Tamam derim ondan sonra cayarım :D zaten kıskanmayacam kaç kere dedim bunlara ben bilinmez ama gene kıskandım :D Profilden 1 sayfa yazabilrisn başka yok :D

Perii oldu canim oldu millet sana danisir evlenmeden once :zuha:

Tabiki söyleyecekler yakın arkadaşları değilmiyim ben :p

evde kalın evde :zuha:kız beddua ediyo resmen yaa :haha:

oy yoyyy karnım agrıdı gülmekten eve gidiyom takipteyim Periii :D

Bedua etmem bana çıkıyor sonra :zuha: Ama beni beklesinler :D ben kızım da elbet evlenecem yasım geldi ama evlenesim yok :D tamam canım evde görüşürz :D

Kati süreli senin küslüğün uzaması ve yahut yenilenmesi mümkün değil :hih:

Bak ben senin yerinde olsaydım @Perii ye kızardım.İmzasında senin adın neden yok :hih: O kadar kıskanıyor da

(nasıl kışkırtıyorum ama :zuha:)

Tamam derim ondan sonra cayarım :D zaten kıskanmayacam kaç kere dedim bunlara ben bilinmez ama gene kıskandım :D Profilden 1 sayfa yazabilrisn başka yok :D:D

:dusun:

Sen caymazsın ya

:D
O değil de pm hakkımı da söyle bari :zuha:

Ayy koptum :haha:

kız ben kzılara kızmıyorum ki :D erkelere kızarım genelde :D manganın huyu özele kaç kere yazma dedim yazdı 1 gun tam 5 kişi ile yazışmış çok kzıdım o yüzden ona :D

Ne diyorsun sen:dusun:
Bak sen bak bak bak :pat:
Hiç utanmadın mı 5 kişi bi de :icon_yillarcaezildi
Manga çabuk gel buraya hesap ver :icon_yillarcaezildi

:haha::zuha::zuha:

Ne diyorsun sen:dusun:
Bak sen bak bak bak :pat:
Hiç utanmadın mı 5 kişi bi de :icon_yillarcaezildi
@Manga çabuk gel buraya hesap ver :icon_yillarcaezildi

:haha::zuha::zuha:

Manga Bey tarafında hesabınız ödenmiştir gönlünüzce yiyin için Manga hesabı verdi :lelele:

Afiyet olsun :hih:

Manga Bey tarafında hesabınız ödenmiştir gönlünüzce yiyin için Manga hesabı verdi :lelele:

Afiyet olsun :hih:

Sen önce yazdığımı da bi oku:dusun:

Burda hesabınız gözüküyor hala :hih:

Yalnız konu konuluktan çıktı muhabbet oldu :zuha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri