:zuha:hahahaa sen özel ilgi bekliyosun anladım ben, aşk olsun hem arada slm veriyoz:hih:profilinde maşallah yazdıgımı bulamıyon saniye saniye msj yagıyo:zuha:hala ilgi bekliyom diyosun
ama seviyorum ben seni yaa bunu söylemem yeterlimi:hi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kızlarada yazıyorum onlar erkelere yazmıyor ve hep özelde yazıyorlar doğrusu profilde yazıncada atarlanıyorum kızıyorum oda var:zuha:hahahaa sen özel ilgi bekliyosun anladım ben, aşk olsun hem arada slm veriyoz:hih:profilinde maşallah yazdıgımı bulamıyon saniye saniye msj yagıyo:zuha:hala ilgi bekliyom diyosunama seviyorum ben seni yaa bunu söylemem yeterlimi:hi:
Sevgilisi olan bir apqayı kıskandım hem o benim kardeşim kaç yaş küçük bendenÖncelikle benim konuştuğum hiçbir erkeğe engel olamazsın ben konuşurum ! Sonrasında Hele ki ide@list e hiç hiç engel olamazsın . Bari sevgilisi olanları kıskanma yahu:zuha:
Ben kızlarada yazıyorum onlar erkelere yazmıyor ve hep özelde yazıyorlar doğrusu profilde yazıncada atarlanıyorum kızıyorum oda varözelde yazınca daha kızıyorum
Sende seviliyorsun
Sevgilisi olan bir apqayı kıskandım hem o benim kardeşim kaç yaş küçük bendenbana yazmadı diye trip attım çok oldu ona
Diğerlerinin sevgilisi yoktu ki benle konustukdan sonra hepsinin sevgilisi oldu hepsi dolu şimdi sevgilisi manga ve idealist harcinde artık onları kıskanmıyorum ki çünkü deger vermiyorlar
idealisten senide ksıkanmam çünkü sen vardın ki sonradan olsan kıskanırdım![]()
sevgi den çok ilgi bekliyorumKıskanılmakta,kıskançlıkta iyi degil canım bence sen çok seviyosun haddinden fazla deger veriyosun bu yüzden çabuk üzülüyosun ..arkadaşlıktan veya dostluktan hayatta bizi en çok yıpratan güven ve sevgi beklememiz zaten..
sevgi den çok ilgi bekliyorumbeni ksıkanmasa erkek arkadasım neden kıskanmıyor diye üzülürüm
sevmiyorda düşünüürm
Vay benim gelecekteki eşime acıyorum adamı
![]()
Anamm nolmus burda boyle :zuha:
Periiyi kıskanmaya çalışıyomda olmuyo :zuha:
evet unuturmuyum dün gece demiştin canım bana''Sevgiye boğar, kıskançlığınla öldürürsün'', hatırlarsın değilmi bu sözümü...:zuha:
olmaz kıskanıyorum işte bunun tozu nasıl olur kızlarla konuşma işte sende :pDelü Perii ittiraf ettin bakalım ne olacak seni arkadaş, dost olarak seviyorum ama şu tozu bi ayarlasan :zuha: tartışmamız da azalır hem :lelele:
:dusun:
Dur ben anlamadım, şimdi idealistin sevgilisi olduğu halde sevgilisinden de mi kıskanıyorsun Perii :dusun:
erkek olsam ben senden korkarım valla :zuha::zuha:her an ilgi beklersin wuuu![]()
olmaz kıskanıyorum işte bunun tozu nasıl olur kızlarla konuşma işte sende :p