Kıskançlık itirafım değil hatta itiraflarım :)

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4524 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece gece çok güldük yine Perii cadım sen çok yaşa emi :D:D:D nerden buldum ben bu konuyu daha doğrusu cadım sen nerden açtın bu konuyu :D:D:D:D

Perii senin yaşadığın psikolojiye inip ,o anı yaşamak istiyorum :D
yaşamak istemessin bir kere sinirden deliriyorum bazen :D

tamam çalışmalara başlarım yakında:zuha: kıskanılmak değişik bi ihtiyac:zuha:

Benide kıskanan bir çıksa keşke :D kıskananım hiç yok :D

Gece gece çok güldük yine Perii cadım sen çok yaşa emi :D:D:D nerden buldum ben bu konuyu daha doğrusu cadım sen nerden açtın bu konuyu :D:D:D:D

sen o konuyu değiş değiş profilden sıkıştırım bende seni :D Ya bir demişti sen çok kişiyi böyle seviyorsun diye bende şimdi yazdım kıskanarak sevdiklerim insanları :D

sen o konuyu değiş değiş profilden sıkıştırım bende seni :D Ya bir demişti sen çok kişiyi böyle seviyorsun diye bende şimdi yazdım kıskanarak sevdiklerim insanları :D

Hahaaa istediğin kadar sıkıştır cadımm:D cadım iyi yaptın valla süpersin :D
ya bak bunu herkes itiraf edemezdi bravo sana :srl:

Valla kıskanılma bazen beni esoes diye bağıracak hale getiren tuhaf bi duygu önermem:zuha:
Sonyayı ne sıkıştırıyon ne öğrenmek istiyon gel bana sor:zuha:

Hahaaa istediğin kadar sıkıştır cadımm:D cadım iyi yaptın valla süpersin :D
ya bak bunu herkes itiraf edemezdi bravo sana :srl:

Daha ne itiraflar vardır bende forum dısı ama :D aklıma gelsinler birde yazarım yavaştan :D kızım prof,ilden yazdım zaten cevap vermöedin :D

Valla kıskanılma bazen beni esoes diye bağıracak hale getiren tuhaf bi duygu önermem:zuha:
Sonyayı ne sıkıştırıyon ne öğrenmek istiyon gel bana sor:zuha:

tamam sana sorayım Sonya nın sevgilisi kim suana kadar merak etmemiştim bu konuya ne zaman yazdı aha merak başladı :D

ama şuan migren ve uyku zorladığı için yarın sor anlatırım ben sana :zuha:

tamam ben sana pmle söylerim hatta konunun gollerinin videolarını falan atarım :zuha:

tamam ben buradan sordum sen özelde cevap ver :D

Perii çok merak öldürür bilirmisin :D boşver bende kalsın o (:

Keşke öyle bişey olsa valal herseyi merak ederim yeterki çabucak gidim diğer dünyaya :D Tamam söyleme bakalım :p zaten bu konuda sorulmaz ki şaka ediyorum :D profildekiler gerçek ama :p

tamam ben buradan sordum sen özelde cevap ver :D

Keşke öyle bişey olsa valal herseyi merak ederim yeterki çabucak gidim diğer dünyaya :D Tamam söyleme bakalım :p zaten bu konuda sorulmaz ki şaka ediyorum :D profildekiler gerçek ama :p

profil çok kapalı helal olsun sana iyiki konuda sormuyon kıza:zuha: kız aşk ona ait ben kafa bulanzi ona sorcan bana ne soruyon :zuha:

profil çok kapalı helal olsun sana iyiki konuda sormuyon kıza:zuha: kız aşk ona ait ben kafa bulanzi ona sorcan bana ne soruyon :zuha:

Ama özeline hiç yazmamışım cadımın gidipte ona özeld esenin sevgilin kimmi sorayım :D çok ayıp hepten meraklı çıkarım :D Ben profilden msne vermiş kızım :D numarada almışım :D

Perii öyle böyle değil yani konuya değil de Sonya @Başak Ve Sen arasında geçen konuşmalara çok güldüm.
Hatta koptum kahkaha attım
:zuha::zuha:

Hele Santiago yorumuna yıkıldım :haha:

Seven insan kıskanır yahu :cici: Ama sık boğaz ettiğin için onlar seni kıskanacak zaman bulamıyorlar:dusun: Sen de onlara biraz mesafeli davran bak nasıl geliyorlar :zuha:

Koptum yemin ederim hala gülüyorum :zuha:

Eğer patrondan azar işitirsem bende seni kıskanacağım Perii :zuha:

Beni kıskanma ihtimalin % kaç :dusun:

Ayrıca hep (1 kişi hariç) erkekleri kıskanmışsın :icon_yillarcaezildi:hih::icon_yillarcaezildi:hih::icon_yillarcaezildi

Ukala Sözler seni ksıkanmam 0 sanırım sen herkesle konusuyorsun en çok benimle konuşman lazımdı :D O zaman kıskanırıdım seni :D Maşalalah herkesle ityisisn o üstekiler samimiydi benimle benle ilgilenmedi diye kıskandım zaten :D Samimi ol ol sonra gitsinler birazdan 2 kişi ekleyecem oraya :D

Perii :zuha:

Herkesi terketsem sadece sana gelsem, yine de 0 mı sansım :haha:

Ne bahsız kızmısım ben ya :hih: :kiki:

Periii kızz sana aşk olsun bi beni kıskanmamışın :zuha::zuha: sevmiyon beni işte al bak kahroldum :hih::hih:

kıskanmak nasıl bişey bir ben yapamadım çok ciddiyim bu konuda kıskanamıyorum kimseyi kardeşimi bile kıskanmadım la hiç :( duygusuzmuyum ben :dusun:

Neden 20 :dusun: Daha azı daha cogu değil :dusun:

en az 20 demek isteyecektim :D 1 ayıda bulabilir :zuha:
Periii kızz sana aşk olsun bi beni kıskanmamışın :zuha::zuha: sevmiyon beni işte al bak kahroldum :hih::hih:

kıskanmak nasıl bişey bir ben yapamadım çok ciddiyim bu konuda kıskanamıyorum kimseyi kardeşimi bile kıskanmadım la hiç :( duygusuzmuyum ben :dusun:

birazdan 2 kıskandıgımı ilk başa ekleyecem ki :D melinna sen tek sanki benle ilgileniyorsun :hih: diğer forumda bile benle ilgilenmezdin o kadar ilgi lazım bir kere o ksıkandıklarımın hepsi bana ilgiliydi güzel arkadaştık be :D şuanki 2 kişi hariç daha kıskanmıyorum onları :D manga idealist yani sadece onları kıskanıyorum :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri