ßaşak
Gümüş Üye
yok yok seni kıskanmam için önce sessiz olman lazımsadece benle ilgilenmen lazım ancak öyle kıskanırım seni :zuha:
tamam çalışmalara başlarım yakında:zuha: kıskanılmak değişik bi ihtiyac:zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok yok seni kıskanmam için önce sessiz olman lazımsadece benle ilgilenmen lazım ancak öyle kıskanırım seni :zuha:
yaşamak istemessin bir kere sinirden deliriyorum bazenPerii senin yaşadığın psikolojiye inip ,o anı yaşamak istiyorum![]()
tamam çalışmalara başlarım yakında:zuha: kıskanılmak değişik bi ihtiyac:zuha:
Gece gece çok güldük yine Perii cadım sen çok yaşa eminerden buldum ben bu konuyu daha doğrusu cadım sen nerden açtın bu konuyu
![]()
Hahaaa istediğin kadar sıkıştır cadımm
sen o konuyu değiş değiş profilden sıkıştırım bende seniYa bir demişti sen çok kişiyi böyle seviyorsun diye bende şimdi yazdım kıskanarak sevdiklerim insanları
![]()
Hahaaa istediğin kadar sıkıştır cadımmcadım iyi yaptın valla süpersin
ya bak bunu herkes itiraf edemezdi bravo sana :srl:
tamam ben sana pmle söylerim hatta konunun gollerinin videolarını falan atarım :zuha:
Perii çok merak öldürür bilirmisinboşver bende kalsın o (:
tamam ben buradan sordum sen özelde cevap ver
Keşke öyle bişey olsa valal herseyi merak ederim yeterki çabucak gidim diğer dünyayaTamam söyleme bakalım :p zaten bu konuda sorulmaz ki şaka ediyorum
profildekiler gerçek ama :p
profil çok kapalı helal olsun sana iyiki konuda sormuyon kıza:zuha: kız aşk ona ait ben kafa bulanzi ona sorcan bana ne soruyon :zuha:
Tamam olur üstünden en az 20 gü geçececek amaPerii :zuha:
Herkesi terketsem sadece sana gelsem, yine de 0 mı sansım :haha:
Ne bahsız kızmısım ben ya :hih: :kiki:
Tamam olur üstünden en az 20 gü geçececek ama20 gün sadece benle konusacaksın
![]()
Neden 20 :dusun: Daha azı daha cogu değil :dusun:
Periii kızz sana aşk olsun bi beni kıskanmamışın :zuha::zuha: sevmiyon beni işte al bak kahroldum :hih::hih:
kıskanmak nasıl bişey bir ben yapamadım çok ciddiyim bu konuda kıskanamıyorum kimseyi kardeşimi bile kıskanmadım la hiçduygusuzmuyum ben :dusun: