Kişisel bir soru :) Arkadaşlar bana karşı bakış açınız nedir?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Anketi oylayın hadi arkadaşlar :))

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
52_1354472237_1500691972.jpeg

images

Atatürk e giydireyim fena solcu görüneyim..
Söyle oturup etraflıca bir araştırmam Maximum 4-5 ayımı alır ama ne me gerek ben direk giydirmeye başlayayım ortamlarda havam olsun.

images

Atatürk e giydireyim fena solcu görüneyim..
Söyle oturup etraflıca bir araştırmam Maximum 4-5 ayımı alır ama ne me gerek ben direk giydirmeye başlayayım ortamlarda havam olsun.

Öyle bir derdim yok. :) Atatürk umrumda bile değil. Senin ne fikirde olduğunla da ilgilenmiyorum.

Ben düşüncemi yazar geçerim nokta.

İnsan daha fazla ne kadar saçmalar diyorum her defasında beni şaşırtacak bir şeyler oluyor.

Kendin hakkinda anket yapip yorum beklemeyi ve de yazdigin uzun uzun yorumlardaki hirsini yasinin ufakligina veriyorum. O yaslarda insan hirsli olur heyecanli olur bir seyleri ispatlama cabasina girer ki bu cok normal bir sey. Fakat boyle ortamlarda hem goze batar hem de ciddiye alinmaz. Yasina denk kizlarin bu ortamda " totomu parayla siliyorum" gibi sozlerine bile sahit oldum. Onlar goze batmaz ama senin yapmaya calistigin uzun uzun yazip uzerine vakit harcadigin birsey goze batabilir. O yuzden nacizene abla tavsiyesi sivri soylemlerden kacinabilirsin, insanlarin dusuncelerine saygi duymakla baslayabilirsin. Kimse senin sevdigin kisiyi sevmek zorunda degil ve de kimse senin yerdigin kisiyi kotulemek zorunda degil. Ve bu tur ortamlarda siyasi ve dini tartismalarin sonu iki ucu degnek gibidir. Bosver ve eglenmene bak. Zaten gunluk hayatimizda yeterince daralmiyor muyuz. Ne gerek var gerilmeye ?

byle bi knu açsydm ben ne şeklde bi bombardmana tutlrdm =)

geleck tepkleri az çk tahmn ederk bu knuyu açmk da yanlş bi merk ve atılm olmş
bi skıntımz ve takntm yok

Banın açılınca bize bildirirsen konuyu açalım şuan banlı olduğun için kapatıyorum

Dik bir açı oluşturdum kendime Ordan herkes bi başka güzel geliyor bana :)

Nötr seçeneğini seçtim ama yorumları okuduğumda eğlenceli bir kafa sezdim.

La'edri fevkaladenin fevkinde bir yorum yapmış senin hakkında. Çerçeveletip boynuna as ki insanları uğraştırma kendini tanıtacağım diye. Onu göster kafi.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Moderatör olduktan sonra, yaklaşık 4000 konuyu birleştirmek, farklı kategorilere kaydırmak ve sabite almak gibi olayların olmasaydı,

gercekden yaptınızmı bunu ?

eğer yaptıysanız sızın kı nankorluk onca ınsanın emeğine hiyanet etmıs oluyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri