Kişisel bir soru :) Arkadaşlar bana karşı bakış açınız nedir?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Anketi oylayın hadi arkadaşlar :))

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişisel bir soru :) Atkadaşlar bana karşı bbakış açınız nedir?

Anketi oylarsanız sevinirim. Kırıcı kötü yorumlarda eleştiri falan da atmayın lütfen :) Yalnız lütfen ankete oy kullanın..

Hangi seçenek kazanacak acaba :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sonuçlara göre kendi kendine yaptırım uygulayacak mısın? yoksa sadece şahsi şovunu mu yapıyorsun?

ona göre oy kullanıcam :asd:

Şov falan değil sadece merak ettiğim için sormak istedim. Sana ne hem? Sevmiyorsan oyunu kullan geç.. Bir mod olarak insanları tartışmaya çekme.

Moderatör olduktan sonra, yaklaşık 4000 konuyu birleştirmek, farklı kategorilere kaydırmak ve sabite almak gibi olayların olmasaydı, iyiydin aslında. En azından saygımız vardı.

İnsanlara hakaret etmek ama sana hakaret edildiğinde forumu ayağa kaldırmak gibi özelliklerini saymıyorum bile.
Ankette oyumu kullandım.

Sen de şimdi başla hadi; "Ya ama bana da böyle yaptılar.", "Ya ama haksızlık yaptılar."

Moderatör olduktan sonra, yaklaşık 4000 konuyu birleştirmek, farklı kategorilere kaydırmak ve sabite almak gibi olayların olmasaydı, iyiydin aslında. En azından saygımız vardı.

İnsanlara hakaret etmek ama sana hakaret edildiğinde forumu ayağa kaydırmak gibi özelliklerini saymıyorum bile.
Ankette oyumu kullandım.

Sen de şimdi başla hadi; "Ya ama bana da böyle yaptılar.", "Ya ama haksızlık yaptılar."

Ben de seni sevmiyorum zaten. İsabetli bir oy olmuş ;)
Daha fazlasını hak ediyor bu site ama olsun.. Neyse diyorum. Ben kendi moderatörlük anlayışımı çok başarılı buluyorum sizi bilmem ama.. Her şeyden önce görüş silmedim tam tersine silinmiş onca görüşü geri getirdim. Fikir özgürlüğünü kuralların üstünde gördüm.

Onları da bilerek birleştirdim ki silinsin diye çığu hurafe hikayelerdi. İnsamlar dinini böyle saçma şeylerle zehirlemesin diye yaptım.. Hiç de pişman değilim bu konuda :)

Ben İslamı çok seviyorum ama hikayeci anlayışı sevmiyorum. Öyle gelişi güzel dini paylaşım yapılmaz.

Neyse sevmeyebilirsin saygı duyuyorum ben de seni sevmiyorum zaten.
Oy kullandığın için teşekkürler..

Tanımıyorum yeni olduğum için nötrüm ama aslında böyle anket yerine yanlış anlaşıldığın noktaları birebir düzeltseydin insanlarla daha etkili ve fikir sahibi olurdun

Deve'nin bayan versiyonu-)

Saygım var nedense hep mağduru oynuyorsun forumu beğenmiyorsan gelmeme hakkını kullan

Tanımıyorum yeni olduğum için nötrüm ama aslında böyle anket yerine yanlış anlaşıldığın noktaları birebir düzeltseydin insanlarla daha etkili ve fikir sahibi olurdun

İçimden anket açmak geldi. Ondan açtım. Kimseyle bir şeyler inşa etmek gibi bir derdim yok zaten :) Olduğum gibiyim işte...

Zaten burası snaal bir ortam gerçek değil :)

Ben de seni sevmiyorum zaten. İsabetli bir oy olmuş ;)
Daha fazlasını hak ediyor bu site ama olsun.. Neyse diyorum. Ben kendi moderatörlük anlayışımı çok başarılı buluyorum sizi bilmem ama.. Her şeyden önce görüş silmedim tam tersine silinmiş onca görüşü geri getirdim. Fikir özgürlüğünü kuralların üstünde gördüm.

Onları da bilerek birleştirdim ki silinsin diye çığu hurafe hikayelerdi. İnsamlar dinini böyle saçma şeylerle zehirlemesin diye yaptım.. Hiç de pişman değilim bu konuda :)

Ben İslamı çok seviyorum ama hikayeci anlayışı sevmiyorum. Öyle gelişi güzel dini paylaşım yapılmaz.

Neyse sevmeyebilirsin saygı duyuyorum ben de seni sevmiyorum zaten.
Oy kullandığın için teşekkürler..

Kendisi ile ilgili fikir soran sensin ben değilim. İster sev, ister sevme çok umrumda değil.
Dediğim gibi olumsuz şeyleri kabul etmediğin için burada saydırıyorsun.

Fesatlığından dolayı sabite taşıdığın ve birleştirdiğin konuları henüz düzeltebilmiş değilim.

Hangi konunun zararlı ve kötü olduğuna hiç bir yetkili tek başına karar veremez. Zaten yetkin de alındı ve isabetli bir karardı. Başka bir forumda yetki almanı ve bu forumdan gitmeni dört gözle bekliyorum bir çok kişi gibi.

Kısacası; sevmiyorum.

Deve'nin bayan versiyonu-)

Saygım var nedense hep mağduru oynuyorsun forumu beğenmiyorsan gelmeme hakkını kullan

Ben sadece benim.
Başka hiçkimseye benzemem. Benzetilmekten de insanlara nefret ederim.
Beni sevmediğim saçma sapan insanlarla asosiation yapmayın. Bağlantı kurmayın. Fikrinizi de kendinize saklayınız. Ben beni yorumlayınız dedim beni birilerine benzetin değil!..

Zerre alakam da yok şahısla.. Bu söylediğini kendime hakaret sayıyorum. Kendine bak sen ;)

Mağduru falan oynamıyorum zaten girdiğim de yok zaten :) Bu forumun beni hak etmediğin anladım. Mağdur da oldum zaten küfürbaz hakaretçi bir ediyör yüzünden ama artık o da çok önemli değil. . 2 ay boş yere o kadar aktif takıldım. Boşunaymış...

Kimsenin bana hak vermesi ya da haksız görmesi de çok umrumda değil.. Önemli olan haklı olup olmadığımdır ki haklıyım..

Saygı duysan bu yorumu yapmazdın canısı demek ki saygı duymuyorsun asdf :)

Seni tanımıyorum ama görüşlerinide tanımıyorum kimsin sen çık dışarı

Raporlara bakınca devealperi görüyorum sende eva. Kardeşim olsan sabah akşam tokatlar dayak manyağa yapardım seni ama ne yazık ki elsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri