Kişisel bir soru :) Arkadaşlar bana karşı bakış açınız nedir?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Anketi oylayın hadi arkadaşlar :))

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizi özledim gelsenizde iki gülsek. Ahmet Altan'i bize anlatsaniz. Ne hoş olurdu, eğitim seviyenizi gösteren yorumlarınız ile yeniden aramızda görmek isteriz.

Şuan anlatamaz :) En son bıze anlatırken şaselerı koptu :D uzun bir zaman gelmeyebilir. gelirsede hangi nick ve cinsıyet ile geleceği aşikardır :p
şimdı ben nerden biliyorum onu merak ettiniz değilmı dun babasıyla konusmus arkadaslarım:) pardon kendısı ıle baba kız vs ailecek
:asd::asd::asd:
Sizi özledim gelsenizde iki gülsek. Ahmet Altan'i bize anlatsaniz. Ne hoş olurdu, eğitim seviyenizi gösteren yorumlarınız ile yeniden aramızda görmek isteriz.

sırf nickden ötürü sevdiğim bir üyeydi

Benim yazdigim yorum neden degistirildi ? Kiza hakaret etmisim de degistirilmis kafasi yaratilmis sanki. Lutfen degistirmeden once bi sorun bi haber verin degil mi ?

Makara olsun diye "seni sevmiyorum" sikkini isaretledim ama bu uye gercekten hic sevilmiyormus :D

Fazlasıyla özlediğimiz birisiniz :) keşke aramızda olsanız :) ama burda kötü kalpli ve cahil insan çok ;) melek karakterli birini bile zebani yapabilir ;)
Anketiniz de çok kaliteli, çok başarılı anket açıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri