Kişisel bir soru :) Arkadaşlar bana karşı bakış açınız nedir?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Anketi oylayın hadi arkadaşlar :))

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raporlara bakınca devealperi görüyorum sende eva. Kardeşim olsan sabah akşam tokatlar dayak manyağa yapardım seni ama ne yazık ki elsin.

Beni saçma sapan insanlara benzetmeyiniz. Bu bir :)

İkinci olarak, sizin tarzınızda bir yönetimin olduğunbir site en uslu üyeyi bile kötü yapar.. Bu sizin başarınız ;)

Ben adaletsizlik gördüğüm bir yere saygı duymam ve layık olduğu gibi davranırım. İki ay herkese çok kibar davrandım :) Peki ya siz?

Bence sen üyeleri eleştirmek yerine, her gelen yeni üyeye sen şu bu üye misin diye sormaktan vazgeçmelisiniz.

Sıcakkanlı iyi davrandınız da sanki bana ben size kötü davrandım? İnsanları dışlayanlar sizlersiniz.

Şiddet uygulamaktan bahseden kLitedeki birinin beni sevmemesini tercih ederim zaten :) Ben erkek hegemonyasın karşı özgür bir bireyim. :)

Kimsenin kimseye şiddet uygulama hakkı yok, erkekler haddini bilsin diyorum.

Daha önce görüşümü özel mesaj olarak size iletmiştim. Hala da geçerli görüşüm. Hatta böyle bir konuyu açarak bir kez daha pekiştirmiş oldunuz.

tumblr_n2gdatlmWX1rodxy1o1_250.jpg

çılgın ormancı diye bir dvd aldım eva. izleyelim mi bebeğim?

Uzun uzun yazmak dolu yazmak değildir her zaman. Bilgili gorunmek için bir cumlelik lafı paragrafa cevirmek bos bir zihne sahip olduğunuzu düşündürdü. He ayrıca "asdf " bu sabit ve samimiyetsiz gulusleriniz son bulur dilerim.

Seni bakkalgaziye havale ediyorum. Uğraşamam sizle

Off saçma sapan görüşler atma konuma.. Sevmiyorsan oyunu kullan git.. Biraz saygılı olun..

Eğitim seviyesi düşük görüşler atıyorsun. Bilinçli birine benzemiyorsun zaten.. Bu tarz görüşlerini de seviyesizce buldum. Sıkıcı birisin sen de fazlasıyla, komik de değilsin zaten.

Hadi oyunu kullandıysan by by. Uzatma. Seviyeyi düşürme..

şıklara "pul koleksiyonumu paylaşmak istiyorum" eklersen herkesle aran düzelir.

bişey sorcam "denizin derinliklerinden gelen buz adam" filmini mi izlesek? hayır karar veremedim de.

Uzun uzun yazmak dolu yazmak değildir her zaman. Bilgili gorunmek için bir cumlelik lafı paragrafa cevirmek bos bir zihne sahip olduğunuzu düşündürdü. He ayrıca "asdf " bu sabit ve samimiyetsiz gulusleriniz son bulur dilerim.

Bilgili görünme gibi bir derdim yok :) İstediğim gibi yazıyorum bu da kimseyi ilgilendirmez..

Sana ne ki?

asdf ve :) yapmaya devam edeceğim. Lütfen siz de beni samimiyetsiz bulmaya devam edin.. :) Sizinle samimi olmak istemem.
Neyse oyunu kullandıysan teşekkürler.

öffff sevmiyorum işte sevmiyorum eva sevmiyorum zorlamı sevmiyorum ahanda bi daha söylicem sevmiyorum

Bilgili görünme gibi bir derdim yok :) İstediğim gibi yazıyorum bu da kimseyi ilgilendirmez..

Sana ne ki?

asdf ve :) yapmaya devam edeceğim. Lütfen siz de beni samimiyetsiz bulmaya devam edin.. :) Sizinle samimi olmak istemem.
Neyse oyunu kullandıysan teşekkürler.

Heh iste, herkese acik anket yapıp fikir sorup "sana ne ki? " olmuyor. Anneniz dizinin dibinde bolca pohpohlasin sizi. İyi aksamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri