Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nevsehir olabilir:p
Gezicem bana ne:trip:kis gunu ne gezmesi ay otur oturdugun yerde :T:
Boluya aklım yattı iyiden iyiye ama yollar kapanır falan gelemezsek korkuyorum azcık =)OCAK: Yılın ilk ayı, ülkemizde soğuk, Doğu bölgeler ve yüksek kesimlerde karlı geçer. Dolayısıyla, kar yağışıyla hareketlenen kayak merkezlerine rağbet çoktur. Kar yüksekliğinin tavan yaptığı, ama sezonun kısa sürdüğü merkezler :
Kartepe (Kocaeli)
Kartalkaya (Bolu)
Ilgaz (Çankırı)
Nette Ocak ayı için bunları önermişler..![]()
Kışın da güzel olur mu izmir =)
Otur evinde yav ne işin var bu soğukta kış gibi bir günde gezmelerde![]()
Yazın gezersin bekle![]()
Doğuyu bende seviyorum ve merak ediyorum aslında ama yol uzunluğu aklımı karıştırıyor biraz =)Mistik bir havası var. Şahsen en bilindik yerler yerine doğuyu tercih et derim. : )
Abant'a git ordan Eskişehire geç :p
Izmirin her mevsimi ayri güzel
bkz : http://www.forumsal.net/ege-bolgesi/298340-bambaskadir-benim-memleketim.html
Hasta olursam profiline gelip hapşiii derimSen bilirsin sonra usudum ay dondum hasta oldum deme .p
Tamam güzellik Boluyu da görmedim merak ediyorum Mardine yazın toplanop gidelim =)Mevsim kis olmasa mardin derdim guzelligim. Benimde gidip gormeyi istedigim bi sehir. Bu sartlarda ben de sana Bolu'yu tavsiye ediyorum![]()
Ne zaman geldin bilmiyorum ama eskişehir çok değişti + soğuktur şimdi oralar ona göre git
Eskişehire de gittim ama yeniden gitmek istiyorum görmediğim yerleri çok =)
İzmir zaten yaz ya da kış gidip göreceğim ilk yerler arasında uzaktan uzağa severim memleketinizi=)
Lütfen sen gidemiyorsun diye böyle hasetlik yapma EmrecikYazın planlar çok vaktimiz olmayabilir bizim sülalenin hepsi bu yaz evlenmek için sözlenmiş sanki düğünnden düğüne gezeceğiz il il. O yüzden ben işimi sağlamaya alıyorum=)
Ne zaman geldin bilmiyorum ama eskişehir çok değişti + soğuktur şimdi oralar ona göre git![]()
Uludağa gittim ya =) Eskişehire gidersem seni görürsem tanımam ha :pAman be ne hasetlik yapacağım , 2 hafta sonra Eskişehir'e gideceğim bende
Bana kalırsa Bursa/Uludağ kış için gezilebilecek en güzel yer. Doğu yu felan düşünme derim.![]()
O dediğinden bulunur da bana gezmek için yer söyle :pSenin derdin dert midir benim derdim yanımdaaa
Nane likörü istedi canım.
Kaplıcalar da güzelmiş hiç gitmedim burdan toplanıp toplanıp gidiyor valide sultanın kankileri =)O zaman aslan agizi kiz gozunu tavsiye ederim. Havza kaplicalari kis mevsiminde baska guzel![]()
Kaplıcalar da güzelmiş hiç gitmedim burdan toplanıp toplanıp gidiyor valide sultanın kankileri =)
Antalya hiç aklıma gelmedi kar var mı orda da ?bence bu mevsimde antalyaya git
saklı kenti gez hem güneş hem kar hepsi bir arada:hey: