Kışın Gezilecek Şehirler?

• Kullanıcı Mueddeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Otur evinde yav ne işin var bu soğukta kış gibi bir günde gezmelerde :D
Yazın gezersin bekle :D

Nevsehir olabilir:p

Düşünüyorum canım olabilir =)

kis gunu ne gezmesi ay otur oturdugun yerde :T:
Gezicem bana ne:trip:
OCAK: Yılın ilk ayı, ülkemizde soğuk, Doğu bölgeler ve yüksek kesimlerde karlı geçer. Dolayısıyla, kar yağışıyla hareketlenen kayak merkezlerine rağbet çoktur. Kar yüksekliğinin tavan yaptığı, ama sezonun kısa sürdüğü merkezler :
Kartepe (Kocaeli)
Kartalkaya (Bolu)
Ilgaz (Çankırı)

Nette Ocak ayı için bunları önermişler.. :D
Boluya aklım yattı iyiden iyiye ama yollar kapanır falan gelemezsek korkuyorum azcık =)

Abant'a git ordan Eskişehire geç :p

Otur evinde yav ne işin var bu soğukta kış gibi bir günde gezmelerde :D
Yazın gezersin bekle :D

Lütfen sen gidemiyorsun diye böyle hasetlik yapma Emrecik :D Yazın planlar çok vaktimiz olmayabilir bizim sülalenin hepsi bu yaz evlenmek için sözlenmiş sanki düğünnden düğüne gezeceğiz il il. O yüzden ben işimi sağlamaya alıyorum=)

Mevsim kis olmasa mardin derdim guzelligim. Benimde gidip gormeyi istedigim bi sehir. Bu sartlarda ben de sana Bolu'yu tavsiye ediyorum :)

Eskişehire de gittim ama yeniden gitmek istiyorum görmediğim yerleri çok =)

İzmir zaten yaz ya da kış gidip göreceğim ilk yerler arasında uzaktan uzağa severim memleketinizi=)
Ne zaman geldin bilmiyorum ama eskişehir çok değişti + soğuktur şimdi oralar ona göre git :D

Lütfen sen gidemiyorsun diye böyle hasetlik yapma Emrecik :D Yazın planlar çok vaktimiz olmayabilir bizim sülalenin hepsi bu yaz evlenmek için sözlenmiş sanki düğünnden düğüne gezeceğiz il il. O yüzden ben işimi sağlamaya alıyorum=)

Aman be ne hasetlik yapacağım , 2 hafta sonra Eskişehir'e gideceğim bende :D
Bana kalırsa Bursa/Uludağ kış için gezilebilecek en güzel yer. Doğu yu felan düşünme derim. :)

Senin derdin dert midir benim derdim yanımdaaa
Nane likörü istedi canım.

O zaman aslan agizi kiz gozunu tavsiye ederim. Havza kaplicalari kis mevsiminde baska guzel :D

Aman be ne hasetlik yapacağım , 2 hafta sonra Eskişehir'e gideceğim bende :D
Bana kalırsa Bursa/Uludağ kış için gezilebilecek en güzel yer. Doğu yu felan düşünme derim. :)
Uludağa gittim ya =) Eskişehire gidersem seni görürsem tanımam ha :p

Senin derdin dert midir benim derdim yanımdaaa
Nane likörü istedi canım.
O dediğinden bulunur da bana gezmek için yer söyle :p

bence bu mevsimde antalyaya git
saklı kenti gez hem güneş hem kar hepsi bir arada:hey:

Geri