Kışın Gezilecek Şehirler?

• Kullanıcı Mueddeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1659 gün önce görüldü
Kış tatili yapmak istiyoruz ama nereye gidelim bulamıyoruz. Bana 1 2 en fazla 3 günlük gezilip görülecek yer tavsiye eder misiniz ? Kayak değil amacımız gezip görmek sadece.

ne akrabası kızım alemlere akacaz üççüs beşşüs üççüs beşşüs kop baboooş kop baboş :D

İstanbul en uygunu. Uludağ'a gidin kayak yapın. Mardin de olabilir.

Uludağ dicektim demişler 3 gün için zaten fazla seçenekte yok yakın yerleri tercih etmelisin bence..

İstanbul en uygunu. Uludağ'a gidin kayak yapın. Mardin de olabilir.
Uludağa gittim yani teyzem var Bursa'ya sık sık gidip gelirim zaten o yüzden orayı düşünmedik. İstanbulu gördüm , bolu İzmir pamukkale aklımdn bir sürü yer geçiyor yani Mardini düşünmedim ama güzel midir?

OCAK: Yılın ilk ayı, ülkemizde soğuk, Doğu bölgeler ve yüksek kesimlerde karlı geçer. Dolayısıyla, kar yağışıyla hareketlenen kayak merkezlerine rağbet çoktur. Kar yüksekliğinin tavan yaptığı, ama sezonun kısa sürdüğü merkezler :
Kartepe (Kocaeli)
Kartalkaya (Bolu)
Ilgaz (Çankırı)

Nette Ocak ayı için bunları önermişler.. :D

Uludağa gittim yani teyzem var Bursa'ya sık sık gidip gelirim zaten o yüzden orayı düşünmedik. İstanbulu gördüm , bolu İzmir pamukkale aklımdn bir sürü yer geçiyor yani Mardini düşünmedim ama güzel midir?
Mistik bir havası var. Şahsen en bilindik yerler yerine doğuyu tercih et derim. : )

Geri