ZiFiR
Platin Üye
İntihar etmek günah ki
Teröristlere, tecavüzcülere, çocuk istirmacılarına, vatan hayinlarına yapılması caizdir
Teröristlere, tecavüzcülere, çocuk istirmacılarına, vatan hayinlarına yapılması caizdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir konuyu da dine bağlamasalar şaşıracağım.
Kardeşim adam çaresiz hastalığa yakalanmış, öleceği günü bekliyor.Zaten Allah onu mümkün kılmayacak olsa adama o kararı bile verdirmez.Çoğu kişi gibi dini yandan bahsedeyim madem öyle.
Ama insani açıdan, çekmek istemiyorsa çekmesin acı çekince günahları dökülüyor diyorlar, ya dökülmüyorsa?
Şahsen ben bana verilsin isterdim, kimse beni sürüne sürüne bi yerimi silemeyecek hale gelip öyle geberdiğimdeki halimle hatırlasın istemezdim ki.
Benim acı çekmemi istemezdi ailem kararıma er geç saygı duyarlardı.geride bırakacağın ailen arkadaşların onlar ne olacak hiç düşündün mü? En önemlisi aile tabiki meraktan soruyorum yanlış anlama dinimizde en büyük günahlardan bir tanesi intihar etmek bunu biliyorsundur hükümlerini sonuçta bir karar alıyorsak bunun dini yönden neler doğuracağını gözardı etmememiz lazım diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum sayın berenis
Benim acı çekmemi istemezdi ailem kararıma er geç saygı duyarlardı.
Ben yukarda insanı ve dini boyutunu yazdım.
İki kere intihar etmiş birine günahlarını sorma ya da ölçtürme sen, boşver.