Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben daha çok memnun oldum .d
Ücretli öğretmenlik girdiğin ders saati kadar ücret alınan sadece tecrübe için yapılan öğretmenlik çünki .pYa benim anlamadığım ücretli öğretmenlik ne yani kadrolu olunca hayrına mı öğretmenlik yapıyorsun [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
memnun olduk örtmen hanım
Ücretli öğretmenlik girdiğin ders saati kadar ücret alınan sadece tecrübe için yapılan öğretmenlik çünki .p
Tşkrlr Corona bey memnun oldum bende -)
Marple 'cigim (ay nereden geliyor bu samimiyet deme lütfen içimden geliyor çünkü) çok tatlı ,zeki ,sempatik zehir gibi bir bayansin (aslında kadinsin diyecegim de cümleye uymayacak) kimseye prim vermeyen haline selam ve saygilar diyor gözlerinden öpüyorum (çünkü aramızda 5 yaş var :d)
Ücret ne diye sormadın allahtan xd bu forumda herkesin gözlerinden dolar fışkırıyor asdjlşjkpara alıyorsan sorun yok
joker ne demiş biliyormusun sen
Eğer bir şeyde iyiysen asla bedavaya yapma.
Sizin deyiminizle, kendi çapınızda verdiğin mücadeleler tebessümü düşürmemiş yüzünüzden ne mutlu. Memnun oldum Marple.
Ücret ne diye sormadın allahtan xd bu forumda herkesin gözlerinden dolar fışkırıyor asdjlşjk
Teşekkür ederim bende memnun oldum Hiç Düşünce -)
Hoş geldin kurabiye canavarı
Cok guzel bir anlatim olmus tessekur ederiz
Memnun olduk forumcak öğretmen hanım.d
İyi ki geldin hem foruma hem de kalbime <3