Kısaca Marple

Konu sahibi son olarak 2802 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya iş aşkından yanıp tutuşuyor kül oluyorum ehejeh :)

Yerime bırakıcak işimi yapıcak koca şirkettr kimse yok diye izine çıkamadım sonra kış geldi vs hevesim kaçmıştı bu sene izin kullanıcaktım ekime attım ama iznimi kullanamadan işten ayrılcam :D

Sabrın sonu selamettir ayrıca :cici:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ooo birde iş yerinde değerli elemansın sennnn : ) Neden çıkıyorsun çıkmasana her zaman böyle iş bulamazsın :p

ooo birde iş yerinde değerli elemansın sennnn : ) Neden çıkıyorsun çıkmasana her zaman böyle iş bulamazsın :p

Değerli eleman değil yanlışın var ameleden farksızım :)

Yeter bu kadar çalıştığım bir süre kafa dinlemek istiyorum sakin stressiz bir hayat istiyorum bi süre :) biz neden bu konuda konuşuyoruz konu amaç dışına çıktı :D sohbet muhabbet bölümünden etiketleyerek devam et :)

Değerli eleman değil yanlışın var ameleden farksızım :)

Yeter bu kadar çalıştığım bir süre kafa dinlemek istiyorum sakin stressiz bir hayat istiyorum bi süre :) biz neden bu konuda konuşuyoruz konu amaç dışına çıktı :D sohbet muhabbet bölümünden etiketleyerek devam et :)

Benim için değerlisin : D sende maria gibi tatillere çık .d konu amaç dışına çıktı çünkü ben bunu bilerek yaptım canım sıkılıyordu .p

Benim için değerlisin : D sende maria gibi tatillere çık .d konu amaç dışına çıktı çünkü ben bunu bilerek yaptım canım sıkılıyordu .p

Can sıkıntısı :)
Bende çıkıcam işte inşallah bakalım vizemizi bekliyoruz gelsin hele bi vize süresine göre 15 günlük tatili uzatabilirim de

Maria deniz ve sahil kesimlerine gider ben isr sevmem deniz ve sahilleri :)

Can sıkıntısı :)
Bende çıkıcam işte inşallah bakalım vizemizi bekliyoruz gelsin hele bi vize süresine göre 15 günlük tatili uzatabilirim de

Maria deniz ve sahil kesimlerine gider ben isr sevmem deniz ve sahilleri :)

o zaman bence sende kampçı olmalısınnnnnnnnn : D

o zaman bence sende kampçı olmalısınnnnnnnnn : D

Kimse yokki gelmek isteyen birilerini kafalasam gidicem bakalım kurban bayramı için kafaladım sayılır 2 arkadaşımı eğer caymazlarsa yaylaya çıkıcaz 1-2 günlüğüne :)

Sonra gelsin yıldız samanyolu fotoğrafları oh :d

Kimse yokki gelmek isteyen birilerini kafalasam gidicem bakalım kurban bayramı için kafaladım sayılır 2 arkadaşımı eğer caymazlarsa yaylaya çıkıcaz 1-2 günlüğüne :)

Sonra gelsin yıldız samanyolu fotoğrafları oh :d

:D ay sen uzaycıydın dimi. Benim için yıldız kayarken bir foto yakala tamam mı .d

Son çektiklerim de var 1-2 tane takılmıştı uzun pozlamaya bakarsan görürsün % 60 yakalıyorsun uzun pozlamalarda ama gidiceğimiz tarih de hava durumu ve ayın konumu da önemli o hafta ay olursa yıldızı da yıldız kayarken fotoyu da unut malesef :d

Son çektiklerim de var 1-2 tane takılmıştı uzun pozlamaya bakarsan görürsün % 60 yakalıyorsun uzun pozlamalarda ama gidiceğimiz tarih de hava durumu ve ayın konumu da önemli o hafta ay olursa yıldızı da yıldız kayarken fotoyu da unut malesef :d

atsana bana bi bakayım merak ettimmmmm : ) Ay'ın olmadığı bir gün mü var ya ben iyice uzaklaşmışım gök bilimlerinden sanırım .d

atsana bana bi bakayım merak ettimmmmm : ) Ay'ın olmadığı bir gün mü var ya ben iyice uzaklaşmışım gök bilimlerinden sanırım .d

Ohooo hangi devirde yaşıyorsun aç biraz kitap oku var tabi ara sıra kafanı kaldırıp gökyüzüne bak bazı geceler ayın konumu itibariyle ışığını bize yansıtmaz ondan ayı göremezsin ;)

Ya forumda var oradan bakıver sana zahmet telefonda yok fotoğraflar

Ohooo hangi devirde yaşıyorsun aç biraz kitap oku var tabi ara sıra kafanı kaldırıp gökyüzüne bak bazı geceler ayın konumu itibariyle ışığını bize yansıtmaz ondan ayı göremezsin ;)

Ya forumda var oradan bakıver sana zahmet telefonda yok fotoğraflar

Sende yerden yere vurdun bizi he :@ ilgi alanima girmeyince dikkat etmiyorum :d tamam bulursam bakicam. Yeter bu kadar amma cene varmis sendede

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Sende yerden yere vurdun bizi he :@ ilgi alanima girmeyince dikkat etmiyorum :d tamam bulursam bakicam. Yeter bu kadar amma cene varmis sendede

Sent from my SM-E500H using Tapatalk

Lafa tutuyon beni cenesi düşük :d

Tekrar Hoş geldiniz değerli öğretmenim, bir de Çavlan öğretmenimiz vardı kaç zamandır görünmüyor. :hi:

Hoş geldin öğretmen hanım. Atanırsın umarım kısa zamanda.
Teşekkür ederim dileğiniz için , hoş buldum -)

Hoş geldin örtmenim:)
Hoş buldum Deniz -)

memnun olduk adınızı bahşetmemişssiniz :) Ve fotoğrafınızı merak ediyoruz :P
Özele girmeyi pek sevmiyorum ama siz paylaşın ben övgüler dizeyim -)

Hoş geldin örtmenim keyifli forumlar
O değilde forumda örtmen bolluğu var sanki
Siz de mi örtmensiniz ? Hoş buldum.

Hoşgeldiniz

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri