Kısaca Marple

Konu sahibi son olarak 2802 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya benim anlamadığım ücretli öğretmenlik ne yani kadrolu olunca hayrına mı öğretmenlik yapıyorsun [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marple 'cigim (ay nereden geliyor bu samimiyet deme lütfen içimden geliyor çünkü) çok tatlı ,zeki ,sempatik zehir gibi bir bayansin (aslında kadinsin diyecegim de cümleye uymayacak) kimseye prim vermeyen haline selam ve saygilar diyor gözlerinden öpüyorum (çünkü aramızda 5 yaş var :d)

Ücretli öğretmenlik girdiğin ders saati kadar ücret alınan sadece tecrübe için yapılan öğretmenlik çünki .p

Tşkrlr Corona bey memnun oldum bende -)

para alıyorsan sorun yok :D
joker ne demiş biliyormusun sen
Eğer bir şeyde iyiysen asla bedavaya yapma.

Sizin deyiminizle, kendi çapınızda verdiğin mücadeleler tebessümü düşürmemiş yüzünüzden ne mutlu. Memnun oldum Marple.

Marple 'cigim (ay nereden geliyor bu samimiyet deme lütfen içimden geliyor çünkü) çok tatlı ,zeki ,sempatik zehir gibi bir bayansin (aslında kadinsin diyecegim de cümleye uymayacak) kimseye prim vermeyen haline selam ve saygilar diyor gözlerinden öpüyorum (çünkü aramızda 5 yaş var :d)

Benim için yaşın bir önemi yok -ki göstermiyorsun- , göz kısmını sevmedim o yüzden yanaklardan şey yapalım xd tşkrlr sende daha fazlaları var -)

para alıyorsan sorun yok :D
joker ne demiş biliyormusun sen
Eğer bir şeyde iyiysen asla bedavaya yapma.
Ücret ne diye sormadın allahtan xd bu forumda herkesin gözlerinden dolar fışkırıyor asdjlşjk

Sizin deyiminizle, kendi çapınızda verdiğin mücadeleler tebessümü düşürmemiş yüzünüzden ne mutlu. Memnun oldum Marple.

Teşekkür ederim bende memnun oldum Hiç Düşünce -)

Ücret ne diye sormadın allahtan xd bu forumda herkesin gözlerinden dolar fışkırıyor asdjlşjk

Teşekkür ederim bende memnun oldum Hiç Düşünce -)

kimsenin aldığı maaş sorulmaz ya o kadar da değil :D
hadi iyisin kpss de barajı da düşürdüler umarım atanabilirsin de kadrolu olup gönüllü çalışanlar kervanına sende katılırsın fknsdfkjw :D

Cok guzel bir anlatim olmus tessekur ederiz

Memnun olduk forumcak öğretmen hanım.d

Merhaba memnun oldum bende inş atanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri