kamil0920
Bronz Üye
Bu konuda ben biraz Ne diyeyim anlatamam ki saf mı diyelim temiz yüreklimi bilemedim. Ilk İntiba olarak ben de kötü bir izlenim yaratmadıysa maalesef bana kazık atana kadar hep bir ümit beslerim, iyi bir iyi insandır, Muhtemelen vardır bunda da bir olumlu yanı der, Yaptığı hatanın farkına varmasını beklerim. Üzülerek söylüyorum ki; farkına varıp kendini düzeltenler istisna kaldı, diğerleri beni kandırdığını sandı ama beni haketmediği için zaten benden uzaklaştırıldı.
Kalu belada Amentü diyerek and içtik. Bilmeli ki insan iman ettiğimiz kader bizim kötülüğümüze işlemez, Allah yarattığı kuluna zarar gelmesin diyerek her türlü Tedbiri almış uyarısını yapmış. Yani Kaderimiz bizim elimizde Ne yaparsak onu alacağız yanımıza biz yine niyetimizi Halis ve iyi tutalım ki karşılaştıklarımız kötü olmasın.
Kalu belada Amentü diyerek and içtik. Bilmeli ki insan iman ettiğimiz kader bizim kötülüğümüze işlemez, Allah yarattığı kuluna zarar gelmesin diyerek her türlü Tedbiri almış uyarısını yapmış. Yani Kaderimiz bizim elimizde Ne yaparsak onu alacağız yanımıza biz yine niyetimizi Halis ve iyi tutalım ki karşılaştıklarımız kötü olmasın.