Kim Sana Nasıl Davranıyorsa Sende Öylemi Davranıyorsun ?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Herşeyin farkında olan bir insan olarak söylüyorum niyet okur ona göre davranırım.

aradaki frekansın tuttuğunu hissettiğin anlar olur ya hani orada karşılıklı davranırsın

Birden kestirip atmam. Önce izlerim, gözlemlerim…

sevdiklerimi kırdığım oldu
gerisi mühim değil

Bendeki yeri ne kadarsa ona gore davranirim .
Ne eksik ne fazla.

Herkese içimdeki samimiyetten ikram etmeyi seviyorum ben. Sıcakkanlı, samimi davranmak hoşuma gidiyor. Eğer bu davranışıma karşılık farklı bir tutum görürsem, benim de tutumum değişiyor.

Aslında çok sabırlıyımdır. Kolay kolay karşımdaki gibi tepki vermem. Sabrım taşınca da patlayabilirim.

Arkamdan konuşmasını hiç beklemediğim/konduramadığım birinin dün arkamdan salladığını öğrendim. Sonra; "bu kadın herkesi çekiştiriyordu, kimsenin yüzüne bir şey diyemiyordu, benim ne özelliğim var, kesin bana da aynını yapıyordur" diye düşündüğümü hatırladım ve rahatladım. Yoksa hala içimde şüpheler kalacaktı.

Ben de aynı şekilde davranabilirim ya da ona karşı sınırlarımı daraltabilirim. Vereceğim tepki konusunda kararsızım şimdilik.

Ih,hak ettiği gibi davranırım.Al gülüm/ver gülüm kuramı her kulvarda işlememeli ne de olsa.

Davranmıyor, uzaklaşıyorum.

Olması gereken bu aslında

Herkese iyi davranırım. Haddini aşana dikenlerim, sınırını bilene de fevkalede güzelliğim vardır.. :D

Sen o Mevlana'nın tanımını yanlış anlamışsın be güzel insan. Bu da baktığınız pencere farkından kaynaklanıyor. Seni yadırgamıyorum inanıyorum ki Mevlana'da akıbetin böyle olacağını tahmin etmiştir Ama bu kadar olacağını sanmıyorum.

Geri