Plesk
Elmas Üye
kendi doğrularımız değil, durum bu. millet önemli millet. parti seçmeni kılıçdaroğlu'nu istemezken seçmenden kabul göreceğine inanıyorsanız devam edin, ne diyeyim. bende mi bitiyor iş, ben kimim ki, ha yine merak ediyorsan ben vatandaşlık görevimi yerine getirip oyumu vereceğimi söyledim. oy verir umutlanmadan çekilirim kenara. neyse.. herkesin bir bildiği var sonuçta.sen, senin gibi düşünenleri dile getiriyorsun şu an, ben de halkım plesk ve benim gibi düşünen çok insan var. kendi doğrularınızı, bu şekilde empoze edemezsiniz kimseye. masa önemli değil, o önemli değil bu önemli değil. ne önemli abicim o zaman sizin için? kk aday olursa oy vermeyeceksiniz, sonra “kk sevdanız bizi bitirdi” diyeceksiniz. oy kullanmayacak mısın kk aday olursa? boş mu atacaksın? böyle mi faydan dokunacak? imamoğlu ve mansur başkan için görüşümü zaten hep belirtiyorum, yine söyleyeyim benim de duygusal yönüm bu iki ismi söylüyor ama realist yanım kk’dan yana. öyle seviyorum, böyle seviyorum, şu yaptığını destekliyorum ama oy vermeye gelince vermiyorum. çok ilginç bir bakış açısı gerçekten.hshsjs