Kesinlikle ban yemez denilen üyeler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
bu kişi benim. yani daha önce ban yemedim-üyeyken de-. hiçbir forumda yani.
çatır çatır kavga edip kendimden geçtiğimde bile hakaret etmediğim için asla ban yemedim. muhtemelen de yiyeceğimi düşünmüyorum.
ha gün olur da hassas damarıma basılırsa her şeyi ifşa edip dümdüz küfredersem o zaman ban yerim.
Ben de küfür, hakaret etmedim forum hayatımda, ama bu yönetim beni en son " yeterrrr da" diye banladı, üstelik küfür yediğim hâlde, gerçi sende olayları gördün. Yani iş küfür, kavga etmek vs değil. Yönetime olan yakınlık uzaklık ile ilgili.
Geçmiş konuları açmayı pek sevmem ama durum böyle. O yüzden yöneticileri sevmem.

Ben hiç yemedim. Nasıl bir his merak etmiyorda değilim hani.. Ne oluyor nasıl bir ekran karşılıyor, tüm banlıların olduğu bir oda varda oraya mı yönlendiriyor sistem seni. Orada sabreden derviş mi olunuyor. Hep merak etmişimdir.

yahu bizi asil azmaz bal kokmaz diye diye büyüttüler, ne kadar çizgimizi bozabiliriz zaten? 1 ay öncesine kadar hiç banlanmamıştım ve bu çoğu arkadaş gibi suya sabuna dokunmadan olagelmiş bir şey değildi. buradan yolla söz meclisinde bi kıymeti harbiyesi de vardı. ve fakat buraya geldik; şimdi kışın soğuğuna tutulmuş solgun bir bahar sabahı gibiyiz, doğmaya ne hacet. jkdgjv
x bizi divan edebiyatı şairi yapmış zamanında, kim diyebilir ki faydasızdı?

Şimdi X'in ban atma oranının %10000 olduğunu düşünürsek, ban yemeyeceğini düşündüğüm üyeler bile ban yemiş olabilir. Benim gibi ponçik bir insanı bile banladı adam...

Şimdi X'in ban atma oranının %10000 olduğunu düşünürsek, ban yemeyeceğini düşündüğüm üyeler bile ban yemiş olabilir. Benim gibi ponçik bir insanı bile banladı adam...
Naptın kim bilir…

her an her şey olabilir gençler
hayat çok garip

Forum hayatım boyunca 1 kez ban yedim yıl 2013 oda forum sahibinin cinsligi yüzünden paylaştığım bir konuyu üzerine alindi (erkekler kalın kafalimi) ah emir ah iyikide banlanmisim ama yoksa burda olmazdım kskdk

@Aze bu, ban yemez tabii ki, çünkü kavga ederse biriyle, biz müdahale ederiz ve ban yeriz, o da bizimle dalga geçer :)

• Öpücük
Tepkiler: Aze
@Aze bu, ban yemez tabii ki, çünkü kavga ederse biriyle, biz müdahale ederiz ve ban yeriz, o da bizimle dalga geçer :)
Ahahahha senin insanı çileden çıkaran aciklamalarinla karşı taraf pes eder sonra @Marquez devreye girer tum oklar ona çevrilir ve ban... insanın onu her zaman koruyan arkadaslarinin olması güzel duygu...

Geri