Kesinlikle ban yemez denilen üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
banlanmamış, bu duyguyu tatmamış herkesin kurduğu cümle….

Cok fakir ve cok gururluyum ben Stock hanim.Siz bizim oralari bilmezsiniz.Gun kizila boyaninca,gelinlik kizlarin duvagindan topraga karanfil devsiririz biz.Banlanmak bizim aile torelerine cok aykiri. : )

Cok fakir ve cok gururluyum ben Stock hanim.Siz bizim oralari bilmezsiniz.Gun kizila boyaninca,gelinlik kizlarin duvagindan topraga karanfil devsiririz biz.Banlanmak bizim aile torelerine cok aykiri. : )
Neresi sizin oralar. Sizi bir şeffaf odaya alıp az terletmek lazım. Sjksnsns

E swat abi teknik olarak uye ve buranin allahı
Kendisini banlayacak bir tas yaratabilirmi ajshsbbsbsbbs

bu kişi benim. yani daha önce ban yemedim-üyeyken de-. hiçbir forumda yani.
çatır çatır kavga edip kendimden geçtiğimde bile hakaret etmediğim için asla ban yemedim. muhtemelen de yiyeceğimi düşünmüyorum.
ha gün olur da hassas damarıma basılırsa her şeyi ifşa edip dümdüz küfredersem o zaman ban yerim.

ciddiye alınacak bir durum olmadığı için geyik yapıyoruz şu an.. banlanacağınızı düşünmüyorum ayrıca :d

Bende tebessum etmek amaci ile mukabele ediyorum.Banlanmak bir yergi sebebi olmadigi gibi,banlanmamakta ovunmek icin bir sebep degil.Her an banlanma ihtimilamiz var. : )

@doubt u tahrik edip temiz bir çift ban yemeyi düşünüyorum çünkü tepkileri sinirlendiriyor beni Kaos Loading.....

@doubt u tahrik edip temiz bir çift ban yemeyi düşünüyorum çünkü tepkileri sinirlendiriyor beni Kaos Loading.....

tahrik edildiğim zaman ban yemiyorum (şimdiye kadar hiç yemedim) forumu bırakıyorum uzunca bir süre. o yüzden.. büyük bir kaosa ihtiyacın var. ayrıca ‘beğenmemek’ en doğal hakkım değil mi?
değil mi?
*bunlar hep Frithjof yüzünden.

tahrik edildiğim zaman ban yemiyorum (şimdiye kadar hiç yemedim) forumu bırakıyorum uzunca bir süre. o yüzden.. büyük bir kaosa ihtiyacın var. ayrıca ‘beğenmemek’ en doğal hakkım değil mi?
değil mi?
*bunlar hep Frithjof yüzünden.
Frişof suçsuz bütün suç senin asi akan kanında senlik bişey yok neyi beğenmiyorsun ahaha

Geri