Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banlanmamış, bu duyguyu tatmamış herkesin kurduğu cümle….
Neresi sizin oralar. Sizi bir şeffaf odaya alıp az terletmek lazım. SjksnsnsCok fakir ve cok gururluyum ben Stock hanim.Siz bizim oralari bilmezsiniz.Gun kizila boyaninca,gelinlik kizlarin duvagindan topraga karanfil devsiririz biz.Banlanmak bizim aile torelerine cok aykiri. : )
Neresi sizin oralar. Sizi bir şeffaf odaya alıp az terletmek lazım. Sjksnsns
bi kere yiyince alışıyorsun xdCok fakir ve cok gururluyum ben Stock hanim.Siz bizim oralari bilmezsiniz.Gun kizila boyaninca,gelinlik kizlarin duvagindan topraga karanfil devsiririz biz.Banlanmak bizim aile torelerine cok aykiri. : )
şimdiye kadar girmeyenini görmedik…ben dahil. kdj. bağımlılık yaptığını söyleyenler de var…..
ciddiye alınacak bir durum olmadığı için geyik yapıyoruz şu an.. banlanacağınızı düşünmüyorum ayrıca :dOlaki banlanir ve ahirinde giris yaparsam,yuzume carparsiniz bu mesajimi. : )
ciddiye alınacak bir durum olmadığı için geyik yapıyoruz şu an.. banlanacağınızı düşünmüyorum ayrıca :d
@doubt u tahrik edip temiz bir çift ban yemeyi düşünüyorum çünkü tepkileri sinirlendiriyor beni Kaos Loading.....
Frişof suçsuz bütün suç senin asi akan kanında senlik bişey yok neyi beğenmiyorsun ahahatahrik edildiğim zaman ban yemiyorum (şimdiye kadar hiç yemedim) forumu bırakıyorum uzunca bir süre. o yüzden.. büyük bir kaosa ihtiyacın var. ayrıca ‘beğenmemek’ en doğal hakkım değil mi?
değil mi?
*bunlar hep Frithjof yüzünden.
Frişof suçsuz bütün suç senin asi akan kanında senlik bişey yok neyi beğenmiyorsun ahaha
Pozitif olduğun bir an yokmu mesela ? Neden hep negatif ?bu benim iletişim şeklim. ayrıca negatif bir insanım, ne yapabilirim ki?
Pozitif olduğun bir an yokmu mesela ? Neden hep negatif ?
"Değiştir" terimi duydun mu hiç ? Bunu okudun diye kalıba girme kımılda biraz“kabuğundan çıkması kıyamete dek sürecek” diyen biri mi soruyor bunu?
bence kaos buradan çıkar.