- Web sitesi
- www.instagram.com
yani benden değerli miahahaass canın sağolsun ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani benden değerli miahahaass canın sağolsun ya
Değil tabi kıvırcık : )yani benden değerli mi![]()
sicilimi kirleten sen ol be aşkımsu... zamanında seni haksız banlardan kurtarırken de yetkililerle didişirdim...@Melodram bebeğimsu o ban bana da çok tatlı gelmişti. Çünkü yine çok tatlı ve mükemmeldik. Ben burada bir kere falan banlandım sanırım ya. Beni hep kötü biliyorlar. Oysa çok az banlarım... İşte adımız çıkmış dokuza misali.
Senin de tüm banlarında yer almak beni biraz şüphelendirmedi değil.... Sanki hep benim yüzümden...Sad.
sicilimi kirleten sen ol be aşkımsu... zamanında seni haksız banlardan kurtarırken de yetkililerle didişirdim...
kralına çatarım, belaya batarım
hapis de yatarım senin için <3
(hapis şakaaa o kadar yapmayalım shsgs)
müsaitseniz sizinle nihilizm konuşmak isterim melodram hnm, ama bir dakika önce süveterimi giyeyim.raskolnikov'u filozof atakan gibi konuşmaktan banlamak lazım hacet macet... tarkan'ın dilli düdük şarkısı gibi post...
biraz gevsegiz galibaHiç ban yemeyenler hiç samimi değil ya. Hiç kırmızı kart görmemiş futbolcu gibi
Sen hiç yemedin değil mi?biraz gevsegiz galiba
Sen hiç yemedin değil mi?