Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^
''Haset, kıskançlık, hırs, her çeşit açlık, bunların tümü tutkudur. Sevme ise zorlama olmadan sadece özgür olunduğunda yaşanabilen, insan gücünü somutlayan bir eylemdir.Sevmek bir eylemdir edilgen bir duygu değil. Bir şeyin "içinde olmaktır" bir şeye "kapılmak" değil. En genel biçimiyle sevmenin etkin yapısı, sevmenin almak değil öncelikle vermek olduğu biçiminde tanımlanabilir.
"Dünyadan bir şey istemekten vazgeç; sana ne yapacağını bilemeyeceğin kadar çok şey verecektir dünya." Sen her şeyden vazgeçince, sana kalan en küçük şeyler bile büyük önem kazanır. Genellikle görmezlikten geldiğin önemsiz şeylerden bile en büyük tadı almanın yoludur bu.
''Güçlük, dostlarım, ölümden kaçınmak değil,
ama haksızlıktan kaçınmaktır; çünkü o ölümden daha hızlı koşar.
Sizin istediğiniz gibi konuşup yaşamaktansa,
kendim gibi konuşup ölmeyi yeğlerim.''
Zaman geçiyor.
Kiminin üzerinden parmak uçlarının üzerinde, tüy gibi hafif...
Kiminin üzerine bastıra bastıra tüm ağırlığını.
Zaman geçerken, herkesin bir tutunma şekli var hayata.
Kimi kötülükle... Kimi iyilikle...
Kimi sokaklarda çığlık çığlığa...
Kimi evinde sessiz...
Herkesin bir bildiği var.
Ve herkesin bir sustuğu.
Seni düşünüyorum, suç sayılacak kadar hem de…
Birbirini seven iki sevgilinin, nasıl olup da birbirini bu kadar acıtabildiğini…
Senin içinde aşkın daha da ötesine geçmeye çalışırken, kaybolmayı nasıl başardığımı… Seni düşünüyorum, kendimi ihmal edecek kadar hem de…
Özgür Gümüşsoy / - K I Y A M E T - adlı kitabından...