Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinizi bir gözden geçirseniz, beni sevindirirsiniz. Zira beni siz delirttiniz ^^
Eski ve ünlü bir düşünür
adını hatırlamıyorum ama söylediği şuydu;
Bazen sevdiklerimizi korumanın ve mutlu etmenin yolu uzaklaşıp gitmese,onu yapmalıyız demiş,gitmek mümkün olmasa bile uzaklaşmak gerekir belki bazen. Uzaklaşmış olmak,unutmak değildir ama,zaten sevildiğini bilen insan neden uzaklaştığınızı anlar.
'Gelecek, gelecek olarak var olmuyor. Gelecek, şu anın bir parçasıdır, örümcek ağının bir teli, bütünün bir parçasıdır. Bu yaşamın ürkek, korkulu, hüzünlü anlarını bizden alan gelecek uğruna katlanmak, çırpınmak büyük bir çılgınlıktır, saçma sapan acıların bir parçasıdır. Hayatı mahveden korkunç bir oyundur, kendi elimizle tasarladığınız şeytanın bir yapbozudur.'
'Vermek almaktan çok daha coşku vericidir. Bu, beni yoksullaştırdığı için böyle değildir, verme eyleminde canlılığının gücü yattığı için bu, böyledir.'
Kötü huylarından kurtulamayan bir ursun belki, lafım yok
Sol göğsüme çöreklenmişsin, ben yine de reddediyorum tedaviyi
Ne diyelim, Allah kimseyi aşkla terbiye etmesin!