Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Hemcinslerimi okadar iyi tanıyorum ki... Hangi adimi niye attıklarına kadar bazen......... )

Bir hayalim var, aksamlari sadece kadinlar gidebilecegi 5000lik puzzel yapilan bir mekan olsa, bir araya gelip at gibi kisneye kisneye gulsek birlikte puzzel yapsak butun stresimizi atsak :d evde puzzel yapimina yasak geldi :s erkeklere hayiiiirrrr

İnziva inziva diyorum, inziva için çok güçsüzüm. İzole olma dürtüsü çok büyük ama izole olunca yeme-içmeden sorunum yok, mesela ben rotasız uçan şeylerden korkarım, inzivada karşıma hayvan çıksa, yazık buna derken o beni öldürür.

Direğe çıkacağım diyorum, direğe çıkacak kadar ulvi değilim.

E ben ne yapacağım?

Tek başıma oturup,çay/kahve içmeyi çok severim.
Bu konu da ''Benim adım Cafer.''i getiriyor sürekli aklıma.

bagira bagira sarki soyleme perilerim geldi, napsam disari cikip bi kosu saapsam aaaaaaa diye bagirsam mi

• Ablan Star
Tepkiler: ne
ismimin sonuna gelen "M" sahiplenme ekinden nefret ederim kiz arkadaşlarım sakasina der bazen onlara susarım bişey demem ama ben kimsenin birşeyi değilim miğdem bulanıyor bu histen.

Domuz sucuklari cok guzel gorunuyordu gozume cocukken. Onlari sIKma ve birsey batirma istegi olusurdu hep kafamda. Ve igne batirmisligimda vardir marketlerde......Buyuyunce biraktim.......

Gün içerisinde sürekli esnerim.

WhatsApp Image 2026-01-15 at 09.25.10.jpeg

Güzel birini görünce haset ederim.

WhatsApp Image 2026-01-15 at 09.25.10 (1).jpeg

Kendime has yemek yeme stilim vardır.

WhatsApp Image 2026-01-15 at 09.25.12.jpeg

Çitos yerken dış dünyadan koparım.

WhatsApp Image 2026-01-15 at 09.25.12 (1).jpeg

Fanım yaz-kış çalışır, sıcaklarım.

yazarlarin-favori-serinleme-yontemleri_2141906.gif

Ve en önemlisi;

WhatsApp Image 2026-01-15 at 09.25.14.jpeg

kimsenin yaptıramadığını gemini yaptırıyor büyülü mü bu? bakma diyor, stalk yapma diyor yapmıyorum sjkfdjjd sen başak burçlarının arayıp da bulamadığı bi hazinesin yemin ederim. mantık düzen ve dsiplin.

Geri