Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Bir erkek sadece ondan vazgeçtiğinizi hissettiginde korkuya kapılır ve geriye döner bakar ulaşır size

Sabahım aynı poşet çay gibi sevimsizzz ve sıradan.. Gece birden olsa mümkün müü

dertlerimi gülümseyerek kahkahalar atarak amağğğn bee diyerek yolluyorum veyaaa görmezden geliyorum : ) yoksam kafayı çoktan yerdim

Bir şeyleri kaybetmeyi seviyorum,daha iyilerini elde etmek için.

kadınlar tarafından sevilmekten inanılmaz bi haz alıyorum jfldjjd dıs görünüsümden bağımsız beni ben olduğum icin seviyorlar. gerçi @Serçe beni sevse sevse beğendiği için sever….

Bana soldan bakarsanız 1.84, sağdan bakarsanız 1.79 görünürüm, ortadan bakarsanız 1.81.

Çünkü ben ayakta da elde de solağımdır, ve hep soluma yatarım, dolayısıyla solum daha gelişmiş, daha uzamıştır.

Bilimsel bir gerçeklik.

kadınlar tarafından sevilmekten inanılmaz bi haz alıyorum jfldjjd dıs görünüsümden bağımsız beni ben olduğum icin seviyorlar. gerçi @Serçe beni sevse sevse beğendiği için sever….
Ayda yılda attigin tipin için sevemem seni güzelsin ama senin hoyrat olmanı dengesiz olmani seviyorum birde sahip çıkan tarafın çekici.

Ağzımdan resmen laf aldın yasaya bakıyorum hemen cezası varmi bye

Ayda yılda attigin tipin için sevemem seni güzelsin ama senin hoyrat olmanı dengesiz olmani seviyorum birde sahip çıkan tarafın çekici.

Ağzımdan resmen laf aldın yasaya bakıyorum hemen cezası varmi bye
bana sor cnm. öyle bir ceza yok…. demek daha çok görmek istiyorsun beni hşfjdjsj

• Yalancı
Tepkiler: ne
başlarsam durmam
o yüzden başlamıyorum

Geri