Çok fazla konuşup sürekli lafımı kestiğimde bana sinirlenen ben.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkek karga kadın kürt kedisi…burada hem kadın hem erkek üyeliği almıştım sırf trollüğüne...
iki tarafı da asla anlayamadılar... kadın profilim bir yılbaşına denk gelmişti, o sıra salak gibi milleti tanıyor gibi davranmıştım ama forumda o sıra aktif olmayan arkadaşların adını veriyordum onu tanıyorum bunu tanıyorum diye :d sonra salaklığım tuttu o gazla gittim millete dilek yazıyorum yeni yıl için ama zerre tanımadığım kişilere... sonra x banlanmıştı beni multi üyelik diye ama benim olmadığını bildiğine eminim... kendi ayağıma sıkmıştım eski üyelerden biriyim derim sırıtmaz sandım ne bileyim... keşke malum arkadaş gibi borsayı takip ediyordum da buldum deseydim....
erkek profilim ise asla bulunamadı. klaus gibi takılıyordum... o hesap o kadar bulunamadı ki kullanıcı adımı ben bile unuttum...
fazla gerçek bir açıklama oldu ama şu an sistem gitti son yarım saati doldurmam lazım.... anneyle kahve içerken her şeyi döken kız gibi oldum....
Şirincede içtim kumda kahve yapamışlardıEtkilemek amaçlı yapılan şeylerin etkilememesi"
bu başlığı açın bak tutar bu ,
mesela kumda kahve, görsel şov-lezzet, ha belki kahveyle filan işim yok diye de...
Adını vermeyeyim Şirince'de bir ağabeyim vardı, iki tane yerli Turist Ömer geldi, bu başladı kumda kahve yapmaya, ben bakıyorum kısık kısık, yudumluyorum bir yandan, tavukmuşum gibi önüme attığı darı kavurgasını yiyorum filan,
gittiler afiyetle içip,
-abi nabıyon ya? dedim,
n'abim anasını satim millet bunu seviyor... dedi, kibarca yazdım,
al sek kırmızı yahut iç defol git,
kumda kahve ne lan.
Ben daha soğurum süslü şeylerden.
Aha bizde de temizlik var.. Duvar cam kapı hulolopp devam ki.fTemizlik yapıyorum![]()
Daha bugünkü fragmandı...Sen yarın gör...Eskisi kadar hızlı değilim yaşlanıyor muyum ne![]()