Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Çok fazla konuşup sürekli lafımı kestiğimde bana sinirlenen ben.

Soğuktan, kıştan, yağmurlu havadan nefret ederim

burada hem kadın hem erkek üyeliği almıştım sırf trollüğüne...
iki tarafı da asla anlayamadılar... kadın profilim bir yılbaşına denk gelmişti, o sıra salak gibi milleti tanıyor gibi davranmıştım ama forumda o sıra aktif olmayan arkadaşların adını veriyordum onu tanıyorum bunu tanıyorum diye :d sonra salaklığım tuttu o gazla gittim millete dilek yazıyorum yeni yıl için ama zerre tanımadığım kişilere... sonra x banlanmıştı beni multi üyelik diye ama benim olmadığını bildiğine eminim... kendi ayağıma sıkmıştım eski üyelerden biriyim derim sırıtmaz sandım ne bileyim... keşke malum arkadaş gibi borsayı takip ediyordum da buldum deseydim....

erkek profilim ise asla bulunamadı. klaus gibi takılıyordum... o hesap o kadar bulunamadı ki kullanıcı adımı ben bile unuttum...

fazla gerçek bir açıklama oldu ama şu an sistem gitti son yarım saati doldurmam lazım.... anneyle kahve içerken her şeyi döken kız gibi oldum....

Fazladan disim var, 20 yas disi gibi pek faydasi da yok ama su yasta dis cikarmak bi tuhaf oluyor.

Hayatı dolu dolu yaşamak isteseydim kendim gibi biriyle arkadaş olmazdım. Güvenilir fakat sıkıcıyım.

Birine karşı soğuduğum an bitiyor artık, bir daha asla samimi bir şey hissedemiyorum. Eskisi kadar öfkelenmesem bile birilerine aşırı sinirlenince gözüm bir şey görmüyor ve kırıp geçiyorum.

burada hem kadın hem erkek üyeliği almıştım sırf trollüğüne...
iki tarafı da asla anlayamadılar... kadın profilim bir yılbaşına denk gelmişti, o sıra salak gibi milleti tanıyor gibi davranmıştım ama forumda o sıra aktif olmayan arkadaşların adını veriyordum onu tanıyorum bunu tanıyorum diye :d sonra salaklığım tuttu o gazla gittim millete dilek yazıyorum yeni yıl için ama zerre tanımadığım kişilere... sonra x banlanmıştı beni multi üyelik diye ama benim olmadığını bildiğine eminim... kendi ayağıma sıkmıştım eski üyelerden biriyim derim sırıtmaz sandım ne bileyim... keşke malum arkadaş gibi borsayı takip ediyordum da buldum deseydim....

erkek profilim ise asla bulunamadı. klaus gibi takılıyordum... o hesap o kadar bulunamadı ki kullanıcı adımı ben bile unuttum...

fazla gerçek bir açıklama oldu ama şu an sistem gitti son yarım saati doldurmam lazım.... anneyle kahve içerken her şeyi döken kız gibi oldum....
Erkek karga kadın kürt kedisi…
Kfkfkfk

Etkilemek amaçlı yapılan şeylerin etkilememesi"

bu başlığı açın bak tutar bu ,

mesela kumda kahve, görsel şov-lezzet, ha belki kahveyle filan işim yok diye de...
Adını vermeyeyim Şirince'de bir ağabeyim vardı, iki tane yerli Turist Ömer geldi, bu başladı kumda kahve yapmaya, ben bakıyorum kısık kısık, yudumluyorum bir yandan, tavukmuşum gibi önüme attığı darı kavurgasını yiyorum filan,

gittiler afiyetle içip,

-abi nabıyon ya? dedim,
n'abim anasını satim millet bunu seviyor... dedi, kibarca yazdım,

al sek kırmızı yahut iç defol git,

kumda kahve ne lan.

Ben daha soğurum süslü şeylerden.

Etkilemek amaçlı yapılan şeylerin etkilememesi"

bu başlığı açın bak tutar bu ,

mesela kumda kahve, görsel şov-lezzet, ha belki kahveyle filan işim yok diye de...
Adını vermeyeyim Şirince'de bir ağabeyim vardı, iki tane yerli Turist Ömer geldi, bu başladı kumda kahve yapmaya, ben bakıyorum kısık kısık, yudumluyorum bir yandan, tavukmuşum gibi önüme attığı darı kavurgasını yiyorum filan,

gittiler afiyetle içip,

-abi nabıyon ya? dedim,
n'abim anasını satim millet bunu seviyor... dedi, kibarca yazdım,

al sek kırmızı yahut iç defol git,

kumda kahve ne lan.

Ben daha soğurum süslü şeylerden.
Şirincede içtim kumda kahve yapamışlardı
Makina kahvesi gibiydi
Sonra bir gün piknik yapmaya gittik közde kahve yapıcam dedim tadı yine kötü oldu
İşin özü kahve yapmak çok zor bb

Eskisi kadar hızlı değilim yaşlanıyor muyum ne :(

Eskisi kadar hızlı değilim yaşlanıyor muyum ne :(
Daha bugünkü fragmandı...Sen yarın gör...

Anama diyorum ki; abla sen çayımı eksik etme, karın tokluğu yaşamaya varım dedim..f '' ÇENE YAPMA ELİN İŞLESİN DEDİ''

Mesai 18:00 biter dedim bırakmadı kadııınnn.. Beni bu halde bile tebessüme sürüklüyor..

Haddinden fazla dayaniyorum demi

Sonra birden buz kesiyorum

Böyle odadan çıkarım mutfağa buzdolabına doğru bira almağa giderim, giderken de duvara kapıya filan çarparım, hiç altta kalmam hemen çarptığım yere iki omuz atarım, hayırdır derim.
Maço erkek böyle olur, hemen tavır koyar vaziyet alır, erkek dediğin kavgacı olur, böyledir yani biz de az Miço değiliz.

Aklıma şey geldi.. Elif var can dostlarımdan..

"Sen varya uçurumun kenarından sevdiğin kadını kurtarır gözlerine bakınca sevgi görmezsen geri atarsın sen öyle bi manyaksın" Dedi.

Geri