Kin güdemiyirum bu iyi mi bir sey kötü mü bilemiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana koyma olur mu içim çok ısındı sana )Çok sınır koyuyorum, sonra esneteyim diyorum ama bakiyorum o sınırlar olmus kalın kalın duvarlar..
Sonra diyorum ohh ne iyi yapmisim, az insan cok huzur ;)
Evet hatırlıyorum öyle bir mesajın vardı bende o aralar izlemeyi seviyordum hatta arkadaşım izlerken gördü bana sen sıkıntılısın demişti bende hiç te bile asıl sen sivilcelisin ve bu hoşuna gitmedi demiştim.
İşte o an çok kötü olmalı yani yakalanma anı ki cevap verdiğin an büyük yakalanmış oluyorsun ve her türlü karşı saldırıya açık olmalısın ahahaRelati kdjd harika bir cevap. Neden böyle hazır cevap değilim kfjf çünkü ben de yakalanmıştım ve “ne var ya” filan demiştim sadece![]()
Yüz yüze gorustuklerim icindi o tarife. Burda adeta bir sevgi pitircigiyimBana koyma olur mu için çok ısındı sana )
Bir ara beyaz kısmı tavuğun spermi demişlerdi. O zaman ben de bir süre yiyememiştim. Tiksinmiştim.Haşlanmış yumurtanın beyazını asla yiyemiyorum![]()
Ben yorgunluktan degil cok kolay ciktiğindan hahahaYorgunsam çorabı halıya sürte sürte çıkarırım.:ddd