Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Evet hatırlıyorum öyle bir mesajın vardı bende o aralar izlemeyi seviyordum hatta arkadaşım izlerken gördü bana sen sıkıntılısın demişti bende hiç te bile asıl sen sivilcelisin ve bu hoşuna gitmedi demiştim.

Relati kdjd harika bir cevap. Neden böyle hazır cevap değilim kfjf çünkü ben de yakalanmıştım ve “ne var ya” filan demiştim sadece:(

Relati kdjd harika bir cevap. Neden böyle hazır cevap değilim kfjf çünkü ben de yakalanmıştım ve “ne var ya” filan demiştim sadece:(
İşte o an çok kötü olmalı yani yakalanma anı ki cevap verdiğin an büyük yakalanmış oluyorsun ve her türlü karşı saldırıya açık olmalısın ahaha

Hiçbir şey öfkelendiğimde raks eden özgüvenim kadar korkutmuyor.

Dün biriyle yarım ağızla sözleştik, hastaymış, epey rahatsızmış, bir gündüz rakısı içeriz dedik. Ben işim yoksa içerim bir yer bulurum kendime. Gittim tabii, 50 cl rakı içtim 3-3,5 saatte, eve döndüm. Aramadı beni, aramadım onu, demek ki kalplerimiz istemedi birbirini.

Dışarıdan çok kibirli, nadan, nobran, görünebilirim fakat bir o kadar samimiyimdir. Tanışalım tanışmayalım, bir duvarım vardır, o duvarı çekerim. Çektiğim duvar antik zamanda Romalıların yaptığı kadar sağlam bir duvar değildir, yumruk vursan kırılır, elinle itsen düşer, ve ben, bu duvar üstünden konuşurum, duvarı yıkmak için benim de el vermem gerektiğini biliriim, çünkü o duvarı sadece sen kırarsan, -ne münasebet? - derim.

Benimle birlikte o sahte duvar paraventi yıkmak çok kolaydır.

durup dururken canım kumpir cekti
baya bi gerçek şu an

Baharatı biberleri vs çok severim bayılıyorum

Bugün kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Gece neyler bilemiyorum..

canım çok çikolata istiyor
gideyim hurma ceviz çay üçlemesi yapayım
ufff sağlıklı olan hiçbir sey bana göre değil
napsak kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siralar eccuk kendime kiziyorum

Üzüldüğüm an enfeksiyon başı çekiyor ve gece yanığı oluyoring.

Geri