Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O yüzden olmadın işte
Her hitabı ve seslenişi sevmem ben ama bana "güzelim" deniyorsa hele ki bunu benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsa çok hoşuma gidiyor
benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsagüzelim.
benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsa
1 yaş küçüksün senben senden kaç yaş büyüğüm ?
1 yaş küçüksün sen
Deriz güzelim kjkjk güzele güzel denir zaten . Yaş aralığını bilemedim ama tam olarak kaç olmalı 45 uygun mudur ? KjkjkjHer hitabı ve seslenişi sevmem ben ama bana "güzelim" deniyorsa hele ki bunu benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsa çok hoşuma gidiyor
Mert benim yaşım değil o daha verimli olmama var kjkhknknb geeçi sen görmüştün beni tahmin ediyorsun az çok yaşımı kjkjkhkhkg küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım şarkısı geldi aklıma kjkhkhkhkv45yas okuyunca aklima geldi
kadinin en güzel verimli yasi 45mis
45 ballı kaymak ahahaaDeriz güzelim kjkjk güzele güzel denir zaten . Yaş aralığını bilemedim ama tam olarak kaç olmalı 45 uygun mudur ? Kjkjkj
45yas okuyunca aklima geldi
kadinin en güzel verimli yasi 45mis
Sorma benimde bu aralar favori yaş gurubum kjkjkhk olgunluk iyidir45 ballı kaymak ahahaa
Mert benim yaşım değil o daha verimli olmama var kjkhknknb geeçi sen görmüştün beni tahmin ediyorsun az çok yaşımı kjkjkhkhkg küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım şarkısı geldi aklıma kjkhkhkhkv
verimli derken ? inek mi kadınlar neyin verimi bu ? işi evirip çevirip sekse getirmek istiyorsun da yazmıyorsun beyefendi rolü bozulmasın diye değil mi ?
sen kücüksün 45yas senin icin demedim
etrafina iyi bir bak senden baska terbiyesiz yazan varmi