Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
eglenceli ortamda gulerim
eglencesiz ortamda gulmem
huzunlu ortamda aglarim
huzunsuz ortamda aglamam
gerginli ortamda sinirlenirim
gerginsiz ortamda sinirlenmem
birileriyle aram iyi olsun diye sacma ortamlara katlanmam

Bu benim kaderim sanırım girdiğim her ortamda dikkatleri üzerime çekmek kimi tarağından ilgi odağı kimi tarafından dark tahtası kjkjkjkjj ama bu müthiş bir haz veriyor

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kılavye hatalarımı bile takip edip atlamayan bir hayran jhjhjhjh neyse an itibari ile /ignore//

Her konuda mı ? Kız sizin Bi sorununuz yok tanışın Bi koklaşın hangi konuya girsem iki aşık atışması okuyorum : D

Ay deme öyle şimdi bana aşık diye dolanacak jzjxnxkxk

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Astroloji'yi daha çok kehanet ilmi olarak değil, tekrarlar ve döngüler ilmi olarak ele aldığımdan bahsetmiş miydim? Benim Şubat döngüm var mesela... gerçi bunu Astroloji ile açıklayamıyorum.
Arkadaşlar 30 yaşımdayım ve istisnasız ömrümün her Şubat ayı çok kötü geçmiştir. (Bir yıl bile atlamadan) En acı, en kayıp dolu, en zillet deneyimlerim Şubat ayında cereyan etmiştir. Mesela şuan iş hayatım çok gergin geçiyor fakat ortalama üstü negatif bir duygu durum içerisindeyim. Aman aman bi sey olmadı henüz fakat iyi hissetmiyorum. Farkında olmadan Şubat ayı şartlanması edindim belki de. Şubat ayını atlatınca da modum roket gibi yukselir mesela martta, nisanda... hekim ya da psikolog bi arkadaşımız okusa bipolar ihtimaline yer verebilirdi ama değilim.Klinik psikloguma göre en azından. Nevroz ya da psikoz olduğum için gitmiyorum zaten... Neyse...

Astroloji'yi daha çok kehanet ilmi olarak değil, tekrarlar ve döngüler ilmi olarak ele aldığımdan bahsetmiş miydim? Benim Şubat döngüm var mesela... gerçi bunu Astroloji ile açıklayamıyorum.
Arkadaşlar 30 yaşımdayım ve istisnasız ömrümün her Şubat ayı çok kötü geçmiştir. (Bir yıl bile atlamadan) En acı, en kayıp dolu, en zillet deneyimlerim Şubat ayında cereyan etmiştir. Mesela şuan iş hayatım çok gergin geçiyor fakat ortalama üstü negatif bir duygu durum içerisindeyim. Aman aman bi sey olmadı henüz fakat iyi hissetmiyorum. Farkında olmadan Şubat ayı şartlanması edindim belki de. Şubat ayını atlatınca da modum roket gibi yukselir mesela martta, nisanda... hekim ya da psikolog bi arkadaşımız okusa bipolar ihtimaline yer verebilirdi ama değilim.Klinik psikloguma göre en azından. Nevroz ya da psikoz olduğum için gitmiyorum zaten... Neyse...
Şubat ayı ile ilgili küçüklük travman vardır belki kötü şeyler de o aya denk gelince şartlamışsın kendini… dediğin gibi olumsuz düşünürsen olumsuz olur.. yarın 14 Şubat hayatında biri yoksa da kendine hediye al güzel olayları başlatmak adına :d yarın dönüm noktan olsun senin için

benimde mart, simdiden huzursuzluğu başladı :(

Bu eserin yansittigi uzaklik kadar uzagim su aralar kendime..derealizasyona daha cok uzagim paradoksca..

İşim hakkında çok söyleniyorum ama işime de aşiğim

Geri