Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Ilk defa icinizde bir sey kalmasin konusunu gelmedigim gunler icin okudugumda pisman oldum. Onceden cok bosmussam demek ki ben :d

Her hitabı ve seslenişi sevmem ben ama bana "güzelim" deniyorsa hele ki bunu benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsa çok hoşuma gidiyor

Her hitabı ve seslenişi sevmem ben ama bana "güzelim" deniyorsa hele ki bunu benden bir kaç yaş büyük birisi diyorsa çok hoşuma gidiyor
Deriz güzelim kjkjk güzele güzel denir zaten . Yaş aralığını bilemedim ama tam olarak kaç olmalı 45 uygun mudur ? Kjkjkj

• Kahkaha
Tepkiler: ne
45yas okuyunca aklima geldi
kadinin en güzel verimli yasi 45mis
Mert benim yaşım değil o daha verimli olmama var kjkhknknb geeçi sen görmüştün beni tahmin ediyorsun az çok yaşımı kjkjkhkhkg küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım şarkısı geldi aklıma kjkhkhkhkv

45yas okuyunca aklima geldi
kadinin en güzel verimli yasi 45mis

verimli derken ? inek mi kadınlar neyin verimi bu ? ima ettiğin şeyin seks olduğunu anlıyoruz da, niye yazmıyorsun beyefendi rolün bozulmasın diye mi ?

Son düzenleme:
Mert benim yaşım değil o daha verimli olmama var kjkhknknb geeçi sen görmüştün beni tahmin ediyorsun az çok yaşımı kjkjkhkhkg küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden hatalarım şarkısı geldi aklıma kjkhkhkhkv

sen kücüksün 45yas senin icin demedim

verimli derken ? inek mi kadınlar neyin verimi bu ? işi evirip çevirip sekse getirmek istiyorsun da yazmıyorsun beyefendi rolü bozulmasın diye değil mi ?

etrafina iyi bir bak senden baska terbiyesiz yazan varmi

Geri