Çok sıkıldım insanlardan , hiç kimseye ve hiç bir şeye tahammülüm yok bu aralar kafa dağıtmak için buraya attım kendimi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hajdjdjd Ankara’ya geldiğimde yemeğe gelsene bana Hindistan sokak yemekleri öğrendim ikram edeyim cool duruyor Insta hikaye çekip atarız hsjdjdjdjdsGittiğim yerlerde yemek yeme sıkıntısı yaşıyorum herşeyi yemediğim için davet edildiğimde önemli değil lütfen zahmet etmeyin demekten bıktım.
Vejetaryenm ve de hindistan diyorsun et koymasan bile bakteriler mikroplar Allahım ölmek istemiyorumHajdjdjd Ankara’ya geldiğimde yemeğe gelsene bana Hindistan sokak yemekleri öğrendim ikram edeyim cool duruyor Insta hikaye çekip atarız hsjdjdjdjds
Hahahshagahajaksjs ay çokzel olur olur heyecanlandım xdVejetaryenm ve de hindistan diyorsun et koymasan bile bakteriler mikroplar Allahım ölmek istemiyorum![]()
www.instagram.com
Birşeyi sonlandırmak için önce beyinde bitirmek lazım .beyin haylaz bir çocuk gibidir rahatsızlık duyacağını bile bile dürter kalbini ara sıraKindar değilim ama kalbimde bitiririm, beynimde değil.
Yok ben biter dedim mi biter. Kimse dürtemez beniBirşeyi sonlandırmak için önce beyinde bitirmek lazım .beyin haylaz bir çocuk gibidir rahatsızlık duyacağını bile bile dürter kalbini ara sıra![]()