Oyun Kendiniz hakkında bir gerçek yazın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Çok sıkıldım insanlardan , hiç kimseye ve hiç bir şeye tahammülüm yok bu aralar kafa dağıtmak için buraya attım kendimi :(

Gittiğim yerlerde yemek yeme sıkıntısı yaşıyorum herşeyi yemediğim için davet edildiğimde önemli değil lütfen zahmet etmeyin demekten bıktım.
Hajdjdjd Ankara’ya geldiğimde yemeğe gelsene bana Hindistan sokak yemekleri öğrendim ikram edeyim cool duruyor Insta hikaye çekip atarız hsjdjdjdjds

• Üzgün
Tepkiler: ne
Hajdjdjd Ankara’ya geldiğimde yemeğe gelsene bana Hindistan sokak yemekleri öğrendim ikram edeyim cool duruyor Insta hikaye çekip atarız hsjdjdjdjds
Vejetaryenm ve de hindistan diyorsun et koymasan bile bakteriler mikroplar Allahım ölmek istemiyorum :(

Yarı yıl tatili nedeniyle kardeşim gelmişti. O da tatlı sever, ben de. Bir de misafirler tatlı getirdiler ve geldiler. Midem bozuldu. Tatlı gördükçe kusasım geliyor.

artik 45+ yas ustu insanlarin neden bazi seyleri ogrenemedigini ve kavrayamadigini anladigim yerdeyim. tam olarak oradayim yani. surekli yeni teknolojik aplikasyon ve kurallar cikiyor ve ben bile takip edemiyorum. istemiyorum hatta. karsima cikinca ''nope, buna vaktimi harcamayacagim ve ogrenmeyecegim'' diyip geciyorum. bizden buyuk jenerasyonu hic ayiplamadim, ama arada ''hani sunu da ogrenebilirsin'' diyordum kendi kendime. iste o dusunce bile aklimin ucundan gecmiyor. anliyorum artik ve ben de o yoldayim. biraz erkenciyiz sadece. biraz :'

cıtır ve zayıfım
diyesim geldi cmwşfldl

Öyle ama fleldmflwld

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bazı yorumları okurken harbiden şaşkınlık yaşıyorum kime neyin ıspatı kjkjkj

Kindar değilim ama kalbimde bitiririm, beynimde değil.

Karşımdaki kişi fark etmeksizin cümle içerisinde “bu arada” dediği an direkt “hangi arada? Ben Tuncay bu arada” diyorum ahjwdljdfjf

Bugün 2 kahve ve 3 çay içtim. Çaylar limonlu ve şekersiz, kahveler de şekersizdi. Alın size gerçek, tepe tepe kullanın bu bilgiyi.

Geri