Kendini yakan kişiyle ilgili paylaşıma AK Partili üyenin: Ucuz siyasi manevra! demesi.

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 62 gün önce görüldü
baric.jpg

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş twitter hesabından, Adem Yarıcı’yla ilgili haber paylaşarak şunları yazdı: “Acı tablo: İşsiz vatandaş, ‘Çocuklarım aç’ dedi, valilik önünde kendini yaktı!” Yarkadaş’ın paylaşımın altına Selma Gökçen, “Kimse açlıktan kendini yakmaz. Öyle olsaydı Nijerya, Çad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ülkelerde insan kalmazdı. Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez” ifadeleriyle yorum yaptı.

Kısa sürede yoğun tepki gören Gökçen’in yorumunu Barış Yarkadaş alıntılayarak, “İnsanlık yerlerde sürükleniyor… Senin adına da utanıyorum Selma Gökçen… Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz?” diye sordu. Selma Gökçen bir süre sonra paylaşımını sildi.
Alıntı

212918835-171355584x808.jpg

yazı tam anlamıyla bu.
bu vatandaş sonrasında tvitır profilini özelleştiriyor. duvarını kapatıyor falan.
yüzü yok tabi. alışmış bunlar haram yemeye. vicdan yoksunu.

Bu partinin çatısı altına girmenin şartı aklı ve vicdani tamamen dışarıda bırakmak falan olmalı. Mantıklı konuşabilen tek bir insan tanesi yok. Bazılarının insan olduğu bile tartışılır. Onlar için insan canı ucuz tabii, iyi biliyorlar.

Biri olayı siyasi olarak kullanıp timsah gözyaşları döküyor, diğeri bu siyasiye sinirlenip aslında ona tepki verirken mağduru da arada kaynatıyor.
Afrikadakiler niye kendini yakmıyor demiş.
Yahu afrikadakilerin derdi sadece yiyecek, ilaç ve barınacak biryer. Türkiye ve batıdakilerin derdi internet kotasının bitmesi, ve para olmadığı için yeni paket yükleyememeleri

Biri olayı siyasi olarak kullanıp timsah gözyaşları döküyor, diğeri bu siyasiye sinirlenip aslında ona tepki verirken mağduru da arada kaynatıyor.
Afrikadakiler niye kendini yakmıyor demiş.
Yahu afrikadakilerin derdi sadece yiyecek, ilaç ve barınacak biryer. Türkiye ve batıdakilerin derdi internet kotasının bitmesi, ve para olmadığı için yeni paket yükleyememeleri

Hz. Ömer, Fırat'ın kenarında koyun kaybolsa sorumlusu benim derken bu gün yöneticilerimizin hiçbir şeyi umursamayıp, sorumsuzca yaşamasına tepki görmedim bu mesajda. Sizin zihniyette sanırım herkes Afrika'daki gibi olup(!) şükür ölmedik demeli.
Olayı basitleştirmek gibi ucuz cümlelere girdiğini görüyorum.

Mideleri ile vicdanları arasında ikilemde kaldıklarında, tereddüt etmeden midelerini seçen insanlar olaya öyle bakar.

Hz. Ömer, Fırat'ın kenarında koyun kaybolsa sorumlusu benim derken bu gün yöneticilerimizin hiçbir şeyi umursamayıp, sorumsuzca yaşamasına tepki görmedim bu mesajda. Sizin zihniyette sanırım herkes Afrika'daki gibi olup(!) şükür ölmedik demeli.

Siz de siyasi olarak bakıyorsunuz olaya.
Chp gömleğinizi çıkarın öyle tartışalım konuyu. Vicdansızları biz çok iyi biliriz.

İşsizlik krizini görmezden gelmeyim derken mağdurları görmezden gelmek mi?

Siz de siyasi olarak bakıyorsunuz olaya.
Chp gömleğinizi çıkarın öyle tartışalım konuyu. Vicdansızları biz çok iyi biliriz.

Sen siyasi gömleğini giyeceksin ama ben giymeyeceğim öyle mi?
Sen çok zekisin.
Bir vatandaş olarak yazıyorum o zaman:
Sosyal devlet nerede?

Şimdi sana senin ağzınla cevap versem, seviyene düştüğüm için kendimden soğurum. Bu ağızlı biri nasıl yöneticek bizi merak içersindeyim.

Yönetilmeye ihtiyacin var ise senin eksikliğin. Belirli bir olgunluğa erişmiş kişinin birilerinin yönetmesine ihtiyacı yoktur. Cevap vermemen mükemmel bir seçim ayrıca.

ağzımın bozuk olduğu veya birine hakaret ettiğim tek cümle kimse gösteremez, profil bilgilerim açık. Sen bu tarz yazarak insanlığa hakaret ediyorsun. Partizanlığa da vurma. Konu bir insanın çaresiz kalışı. Onun üzerinden prim kasan sensin.

Ooo kızdı beyfendi. Siz den Sen e geçti.
Senli benli konuşma benimle.
Asıl haber konusunda mesajım duruyor. Burada tribünlere oynamayın

İlk mesajımdaki cümlem de "sen"li idi.
Çok güzel kıvırıyorsun. Kızmadım, siz'den sen'e de geçmedim. Yanıt da alamadım.
Sosyal devletin nerede olduğunu bir vatandaş olarak sormuştum.
Yanıt veremeyeceksen böyle cümlelere gerek yok.

Yönetenin ağzı bozuk ise beni yönetemez zaten. Chpli olman beni sindiremez

Kimse parti demedi ama siz sürekli parti ismi telafuz ediyorsunuz. Biraz vicdanınızın sesini dinlerseniz sizde bu olayın parti değil ÇARESİZ bırakılan vatandaşın meselesi olduğunu anlarsınız. Herkes sizin gibi şanslı olmayabilir. Biraz vicdan lütfen.

ağzımın bozuk olduğu veya birine hakaret ettiğim tek cümle kimse gösteremez, profil bilgilerim açık. Sen bu tarz yazarak insanlığa hakaret ediyorsun. Partizanlığa da vurma. Konu bir insanın çaresiz kalışı. Onun üzerinden prim kasan sensin.

Konu hakkındaki yorumum bu konudadır.
https://www.ircforumlari.com.tr/tur...rek-kendini-yakan-baba-hayatini-kaybetti.html
Bu konu başlığı hakkında Yarkadaşın samimiyetsizliğini, ölenler üzerinden siyaset yapmasını ve bu oltaya düşen başka birini eleştiremezmiyim?

Senin ve tayfanın oyununa gelmem. Amacın bana jakaret edip beni kışkırtmak. Ve bunu yönetici kümliğinin arkasoma gizlenip yapıyorsun. Şimdi muhatab olma. Git chpyi öven konularda polyannacılık oyna.

Durumu eleştiren potansiyel işverenlerin kaçı tamamen vasıfsız birini bünyesinde çalıştırır acaba?
Devlet,kendisi adına hiçbir emek harcamamış,kendine hiçbir şey katmamış bir insan için ne yapabilir en fazla?
Konudan bağımsız,kuru kuru işsizliği eleştirenlere yazdım.
Konu oldukça trajik,üzücü. Ailesini düşünüp kendisine bir şeyler katmayı tercih etmesi daha güzel olurdu.Elinden geleni tevekkül içerisinde yaptıktan sonra sanmıyorum ki biri işsiz kalsın.
Ne konumda olursa olsun,istedikten sonra insanın kendisine katamayacağı,aşamayacağı konular oldukça sınırlıdır.
Ailesine metanet diliyorum.

Geri