Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Gümüş üye daha da saçma değil mi wati,onursallık devri kapandı bizler için glb...

Yanlış kapıyı çalmış gibi hissettim.

Tema güzel.
Şeriatla yönetilen ülkeye bir gecede laiklik gelmesi gibi resmen.
Bağcılar’dan nişantaşı’na terfi .p

arkadaslar tema assırı iyi olmus ben bayıldım valla yapanların eline sağlıkkk

• Beğen
Tepkiler: X
ilmin başı merak, ortası sabır, sonu dayak atmak yada yemektir. Şu an başındayız sona doğru çağıracağız herkesi

Abi çoğunluk bizde ama erkekliğin %90'ı kaçmaktır diyip kaçan olursa sıkıntı. Sabrın sonu selamet yerine felaket olursa nabücük yani?:cool:

Bi de ben bu forumda Barış kılığına girme kararı aldım. Kensi gurbet ellerde ikimizi temsilen çıktım bu yola :sırıt:

• Beğen
Tepkiler: W
evet bence de daha güzel olacak.
climax yok her an farmakolojik sövebilirdim ona çünkü.
melnur da yok.jesse james de yok.forum resmen kaynanasından ayrı eve çıkmış gelin huzuru barındırıyor.

Gün içerisinde girdiğimde öyle hissettim ancak şuan daha iyi hissediyorum benimsediğim yerdeyim gibi jxjxjd gercekten görsellik önemli yahu

An itibariyle yaşadığım duygu. Sanırım bunun için ciddi bir adaptasyon süreci gerekli. Adapte olabilenler, keyif alanlar kalacaktır. Olamayanlar da doğal seçilim yoluyla elenecektir. Neticede doğada da işler bu şekilde yürüyor.

Örneğin şu anda hiç kullanmadığım, bilmediğim bir temayı kullanmaya çalışıyorum. Hoşuma gitmedi ve yeni bir temaya alışmak bana zor geliyor. Teknik admin vasıflı arkadaşların isteyenin klasik temada, isteyenin ise şu anki temada zaman geçirebilmesini sağlayacak bir eklenti yapması beni mutlu edecektir.

(bkz: bir gecede cahil olduk)

Geri