Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Nef' sen misin? bak iki hesap kullaniyosan soyle hic bulmaca cozcek halim yok

Maasallah sabah bir konu actiniz gittiniz aksam geldiniz : p
o arada neler oldu neler : )

Sormayin :D bizim alisik oldugumuz forumda artik herkes orta yasa gelmis emekliler gibi, hep tanidik simalardi yillardir artik akraba gibi olmustuk, benim gibi onlar da şoka ugradi .) Allahtan tanidiklar tek tek cikiyor. Keske profil mesajlarimizi da geri getirebilseniz.

Hadi tamam artık alışın ve bu konuyu kitleyip çöbe atın pls.​

Aranızda ÇORUM , YOZGAT veya ÇORLULU olanlar var mı? Varsa şimdiden söylesin yoksa benden bu gerçeği life boyu saklasın pls...

Ve şimdi konudan bu şekilde çıkıyorum.

fec13988555.gif

Sormayin :D bizim alisik oldugumuz forumda artik herkes orta yasa gelmis emekliler gibi, hep tanidik simalardi yillardir artik akraba gibi olmustuk, benim gibi onlar da şoka ugradi .) Allahtan tanidiklar tek tek cikiyor. Keske profil mesajlarimizi da geri getirebilseniz.

Teknik arkadaslarimiz 2 gundur ciddi emek harciyor inanin. Tum verilerin getirilmesi noktasinda ellerinden ne gelirsr yapiyorlar . Sizi anliyoruz sizler kadar bizler de yabanciyiz bu duruma ama artik biz aileyiz oyle goruyoruz. Bu forum hepimizin guzel iletisim kurulsun, herkes birbirini anlamaya calisarak keyifli zamanlar grcirsin istiyoruz. Bizlere dusen gorev ne ise onu yapacagiz elbette ama sizlerden de elestiri veya sikayet yerine biraz zaman istiyoruz. Gozlem yapilsin, biraz zaman gecsin sonrasinda eksikler varsa konusulsun birlikte cozelim istiyoruz. Kisacasi hos geldiniz sefalar getirdiniz : )

• Beğen
Tepkiler: W
Corumca biliyor olmam corumlu oldugum anlamina gelmez, platin uye nedir yahu cok sacma. Onursalliktan platine dusmek attan esege binmek gibi bir hismis....

Geri