Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beğenmediğimi dile getirmem hakaret olarak algılanıyorsa kusura bakmayın. Lakin, alelade yapılan hakareti sadece silmekle göz ardı ediyorsanız da iyi niyetten söz etmeyin lütfen.
Yazdığım onlarca mesajın hangisini nasıl algıladığınızı bilmeden böyle bir tartışmaya girmek anlamsız olur. Hakaret olarak gördüğünüz mesajları belirtirseniz kendi açımdan gerekli açıklamayı yapabilirim.
ben fotoğraf atıyım
Beyefendi saçma sapan konuşmayın o beni tam olarak yansıtmayan bir çizim. Gerçeğinden bahsediyordum.
Bakin beyefendi cok acik bir sekilde size izah edecegim umarim anlarsiniz.
Bagli bulundugunuz ve emek verdiginiz platform zamaninda gayet aktif güzel bir yerdi, peki son 2 yildaki hali neydi? Yani madem cok degerliydi sizin icin bir el atsaydiniz.
Kör ölür badem gozlu olur misali bir turku tutturmussunuz, biz emekleriniz zai olmasin diye aldik sizi kazanmak istedik beraber olalim burada nezih güzel bir ortam var sizlerinde katkisiyla daha guzel olsun istedik. Bu yaklasimlariniz ustten bakmalariniz, assagilamalariniz vs. nereye varacaksin bu sekilde? neyi amacliyorsun?
Begenmedigin birsey varsa INSAN gibi gel soyle, soyledinde yokmu dedik, basimizdanmi savdik? Uzummu yiyeceksin bagciymi doveceksin.
Begenilerinixi bile kurtarmak icin gunlerdir ugrasiyoruz, memnun olun diye. Ama kusura bakma huzur bozamazsin. Musade etmem.
Ya gelin insan gibi birbirimizi tanimaya calisalim, yasa hic uzatmayin bu isi.
Mastor sizin tayfanın reisi kim güzel bir kadın arkadaşımız varsa gelip isteyelim
@Mastor sizin tayfanın reisi kim güzel bir kadın arkadaşımız varsa gelip isteyelim
Kızlar benden isteniyor, erkekler ortada seçip beğenip alabilirsiniz
Kan bağı hep işe yaramıştır.
Akraba evliliğine karşıyım :teh:
anladığım kadarıyla emojilerine bağlı ve aşık bi topluluksunuz. o zaman bakalım sizin için neler yapabiliyorum