Kendini baska bir forumdaymis gibi hissetmek

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Beğenmediğimi dile getirmem hakaret olarak algılanıyorsa kusura bakmayın. Lakin, alelade yapılan hakareti sadece silmekle göz ardı ediyorsanız da iyi niyetten söz etmeyin lütfen.

Yazdığım onlarca mesajın hangisini nasıl algıladığınızı bilmeden böyle bir tartışmaya girmek anlamsız olur. Hakaret olarak gördüğünüz mesajları belirtirseniz kendi açımdan gerekli açıklamayı yapabilirim.

Bakin beyefendi cok acik bir sekilde size izah edecegim umarim anlarsiniz.

Bagli bulundugunuz ve emek verdiginiz platform zamaninda gayet aktif güzel bir yerdi, peki son 2 yildaki hali neydi? Yani madem cok degerliydi sizin icin bir el atsaydiniz.

Kör ölür badem gozlu olur misali bir turku tutturmussunuz, biz emekleriniz zai olmasin diye aldik sizi kazanmak istedik beraber olalim burada nezih güzel bir ortam var sizlerinde katkisiyla daha guzel olsun istedik. Bu yaklasimlariniz ustten bakmalariniz, assagilamalariniz vs. nereye varacaksin bu sekilde? neyi amacliyorsun?

Begenmedigin birsey varsa INSAN gibi gel soyle, soyledinde yokmu dedik, basimizdanmi savdik? Uzummu yiyeceksin bagciymi doveceksin.

Begenilerinixi bile kurtarmak icin gunlerdir ugrasiyoruz, memnun olun diye. Ama kusura bakma huzur bozamazsin. Musade etmem.

Ya gelin insan gibi birbirimizi tanimaya calisalim, yasa hic uzatmayin bu isi.

ben fotoğraf atıyım bu tartışmayı oraya mı taşısak ya hem belki ilgi gelince yakışıklı zannederim kendimi :(.

ben fotoğraf atıyım

Bakin beyefendi cok acik bir sekilde size izah edecegim umarim anlarsiniz.

Bagli bulundugunuz ve emek verdiginiz platform zamaninda gayet aktif güzel bir yerdi, peki son 2 yildaki hali neydi? Yani madem cok degerliydi sizin icin bir el atsaydiniz.

Kör ölür badem gozlu olur misali bir turku tutturmussunuz, biz emekleriniz zai olmasin diye aldik sizi kazanmak istedik beraber olalim burada nezih güzel bir ortam var sizlerinde katkisiyla daha guzel olsun istedik. Bu yaklasimlariniz ustten bakmalariniz, assagilamalariniz vs. nereye varacaksin bu sekilde? neyi amacliyorsun?

Begenmedigin birsey varsa INSAN gibi gel soyle, soyledinde yokmu dedik, basimizdanmi savdik? Uzummu yiyeceksin bagciymi doveceksin.

Begenilerinixi bile kurtarmak icin gunlerdir ugrasiyoruz, memnun olun diye. Ama kusura bakma huzur bozamazsin. Musade etmem.

Ya gelin insan gibi birbirimizi tanimaya calisalim, yasa hic uzatmayin bu isi.

Birbirinden bağımsız tartışıyoruz, bunun sonu yok malesef. Bu tartışmadaki ilk mesajımda dile getirdim asıl sorunu fakat bir sonuca ulaşabilmiş değiliz.

Yine de teşekkürler ilginiz için.

• Beğen
Tepkiler: X
Arkhe öncelikle hoş geldiniz aramıza bildiğiniz gibi forumların birleşimi sağlandı her
iki forum üyeleri bir birini fazla tanımasada zaman dediğimiz kavram sürecinde illaki herkes kimin ne tiniyette yada nasıl bir yaklaşım içinde nasıl bir nir niyette olduğunu belli edecek.

lakin sabahtan beri ergen yazılara tanık olduk gülmedik kızmadık banlamadık hakaret etmedik tehdit etmedik kovmadık bizim en başından beri şu zihniyetle yolu çıktığımız bir gerçektir dedikki herkes ailemiz olsun beraberce eğlenelim paylaşımlar yapalım. ama şunada hep emindik huzur bozanlar olcak bunlara iyi niyet gösterilecek olmadı en son çare bandır ama banada karşıyız biz insanları kovmak yada banlamak yada hakaret etmek için açmadık anlıyormusun. burdan önceki kurallar nasıldı bilmeyiz hani tabiri caizse birine lan dediler diyede birini yada kimseyi bnlamadık ama şikayet gelirse illaki uyarı alacaktır burda kurallar neyse odur önceden herkes rahatca konuşabilir burdada konuşa bilir ama bir forum satıldı diyee beş yüztane kelime yazılıp bintane hakaret işiteceksek kimsede kusura bakmasın sende kusura bakma 1 veya 2 günlük birleşimden ne bekliyorsunuzki beğenmiye bilirsiniz eleştire bilirsiniz ama herşey yerli yerinde olsun canımızı yiyin. durun daha bismillah herkes bize alışşsın diye temayı değişmedik bu iyi niyetimiz belli olmuyor sadece bunu düşün birde olaya burdan bak en basit örneği verdim ;) umarım bizi anlarsınız sevgiler ve saygılar.

Bu kadar gerilmenizin bir anlami yok bence. Herkes birbirine yeni, dogal olarak kurallarin ne oldugunu biz de anlamaya calisiyoruz. Ozellikle de forumsalda birbirimize bu kadar alismis insanlar olarak, samimiyetin olusturdugu bir dil var. Bunlarin silinmesi veya yasak olmasi haliyle cok garip geliyor. Genel olarak, zaten yasaklara karsi bir anlayisimiz vardi forum uyeleri olarak (en azindan bir kesimimiz).

Ozellikle de sizin yonetiminizdeki bir kac insanin mesajina ben de rastgeldim ve oldukca sasirdim. Bize karsi olusturdugunuz hassasiyeti kendinizin de gostermeniz gerektigi konusunda eminim ayni dusunuyoruzdur.

Bizim tayfanın hepsi Tayfa Rakı gibi, yani damdik, çirkin ya bunlar patates gibi hepsi. siLex Bi' de bizde reis yok, herkes artist.​

anladığım kadarıyla emojilerine bağlı ve aşık bi topluluksunuz. o zaman bakalım sizin için neler yapabiliyorum

anladığım kadarıyla emojilerine bağlı ve aşık bi topluluksunuz. o zaman bakalım sizin için neler yapabiliyorum

Ellerini yana açmış ben bilmem emojisinin zenci kadın versiyonu :aeg: olsrak kayıtlardaydı... yardımcı olursanız sevinirim : )

Başka emoji kullanmıyorum prensip olarak .p

Geri